2777
2789
عنوان

خسته شدم 😭

353 بازدید | 13 پست

سلام الان که اینارو دارم مینویسم نیاز دارم یکی درکم کنه یکی ارومم کنه خیلی خسته شدم بارها ارزوی مرگ خودم و پسرمو داشتم خیلی داغونم خیلی دیگه نمیدونم چی کار کنم از ۶ سالگی متوجه شدم پسرم تمرکز نداره بردمش دکتر بهش قرص دادم الان ۸ سالشه هر راهی بگید رفتم هر کاری بگید  کردم از خودم گذشتم از زندگیم گذشتم پسرم تو حرکت عقب تر از بقیه بود و کلا کنده و تمرکزم نداره تو درساش یه مدته از کوره در میرم الان زدمش😭😭😭😭فحشای بدی بهش دادم حتی بهش گفتم دیگه دوستش ندارم خدایا منو بکش راحتم کن من چه خاکی به سرم بریزم میدونم مامان بدی هستم ولی به خدا همه کار کردم بازم بی نتیجه اس😭😭😭😭😭😭 

میشه بپرسم چه جوری متوجه شدی تمرکز نداره ؟ 

از وقتی کوچیکتر بود مثلا ۲-۳ ساله روی بازیهای هدفمند تمرکز داشت ؟

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه بپرسم چه جوری متوجه شدی تمرکز نداره ؟  از وقتی کوچیکتر بود مثلا ۲-۳ ساله روی بازیهای هدفم ...

تو سنجش کلاس اول به من گفتن تمرکز نداره قبلش متوجه شده بودم تو پیش دبستانی ام گفته بودن حواسش پرت میشه یه جا نمیشینه

عزیز دلم صبور باش این روزها هم میگذره ، همه مادرها عصبانی میشن و تو عصبانیت یه چیزی میگن که بعد پشیمون میشن ، سعی کن کم کم به خودت مسلط بشی و کمتر عصبانی بشی که میدونم خیلی خیلی سخته اما تو مادر قوی هستی 

من هم پسرم کوچیکه یه وقتایی خیلی از دستش عصبانی میشم و داد میزنم با اینکه میدونم کارن غلطه اما واقعا بعضی وقتا آدم هر جوری بخواد نمیتونه خودشو کنترل کنه 

این روزها میگذره گلم صبور باش 💐💐💐💐❤️❤️❤️

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
عزیز دلم صبور باش این روزها هم میگذره ، همه مادرها عصبانی میشن و تو عصبانیت یه چیزی میگن که بعد پشیم ...

ممنون دوست عزیزم واقعا بعد از اینکه دعواش میکنم به شدت عذاب وجدان میگیرم واقعا پشیمون میشم از کارایی کردم 

درس نمیخونه 😭😭😭😭تکالیفشو انجام نمیده😭همه چیزو قاطی کرده😭دارم دیوونه میشم😭تشویقش میکنم فایده ن ...

ببین بچه ای که تمرکز داره هم الان وضعیتش اینه ، پسر شما که تازه داری میگی تمرکزش کمه پس چرا خودتو ناراحت میکنی ، غصه نخور یاد میگیره ، با معلمش در میون بزار ، کمتر و آهسته تر از بچه های دیگه درس بخونه و بنویسه ، اینجوری خود بچه هم اذیته 

ببین بچه ای که تمرکز داره هم الان وضعیتش اینه ، پسر شما که تازه داری میگی تمرکزش کمه پس چرا خودتو نا ...

اخه الان کلاس دومه باید خیلی چیزارو بلد باشه ولی کلا قاطی کرده تو املا به شدت مشکل داره خیلی غصه میخورم می ترسم معلمشون بهش نمره نده یا دوباره تکرار پایه بزنه برام خیلی ناراحت کنندس که بچم تکرار پایه باشه😭

تو سنجش کلاس اول به من گفتن تمرکز نداره قبلش متوجه شده بودم تو پیش دبستانی ام گفته بودن حواسش پرت می ...

باور کن خوب میشه صبور باش 

حالا فووووقش دو سال دیرتر از بچه های دیگه دیپلم بگیره اصلا به کجا بر میخوره ؟ اصلا شاید تو کارهای فنی موفق تر از درس خوندن و پشت میز نشستن باشه ، به خدا که الان هرکی فنی بلده موفق تره و اکثر کشورهای خارجی نیروی فنی میپذیرن، نگران آینده اس نباش و سعی کن این روزها صبوری کنی عزیزم 

[QUOTE=218211944]باور کن خوب میشه صبور باش  حالا فووووقش دو سال دیرتر از بچه های دیگه دیپلم بگیره اصلا به کجا ب ...[/QUOTE

ای کاش میتونستم خودم متقاعد کنم ولی متاسفانه بعضی روزا خوب فکر میکنم  درس به چه دردش میخوره بعضی روزاام واقعا تبدیل میشم به یه ادم دیگه که حالم از خودم به هم میخوره من لیاقت ندارم من مادر بدی هستم من بچه ای به این دنیا اوردم که پدر و مادر خوبی نداره ای کاش این مشکل نداشت واقعا هم خودش عذاب میکشه هم منو دق داده

[QUOTE=218211944]باور کن خوب میشه صبور باش  حالا فووووقش دو سال دیرتر از بچه های دیگه دیپلم بگی ...

آنقدر بزرگش نکن عزیزم ، انگار دور از جون بچه چه مشکلی داره ، برو بقیه رو ببین ناشکری نکن 

دوست خود من بچه دوساله اش سرطان داره ۱۰ روز بیمارستانن ۱۰ روز خونه ، ازون ۱۰ روزی هم که خونه هستن ۵ روزش بچه اش از عوارض شدید شیمی درمانی فقط جیغ میزنه 

اینو برات تعریف کردم که خداروشکر کنی 

برای پسرت معلم خصوصی بگیر باهاش کار کنه اگر اعصاب خودت نمیکشه ، تو باید بهش انگیزه بدی ، این مشکل عدم توجه اشم به مرور زمان خوب میشه 

به خودت مسلط باش عزیزم انفاقا تو خیلی مادر خوب و لایقی هستی خداروشکر کن 💐❤️

آنقدر بزرگش نکن عزیزم ، انگار دور از جون بچه چه مشکلی داره ، برو بقیه رو ببین ناشکری نکن  دوست ...

الهی عزیزم💔 خدایا هیچ بچه ای مریض نباشه😭😭😭😭😭 واقعا با این حرفت قلبم به درد اومد شاید مشکل از خودمه کلا ادم ریز بینی هستم  از روز اولی که باردار شدم ناشکری کردم خدا منو ببخشه دلم دختر میخواست بچم پسر شد باشوهرم مشکل داشتم ضربه رو شکمم میزدم بچم ناخواسته بود اصلا از اول بچه دوست نداشتم  خدایا هزار بار توبه کردم ولی بازم ناشکری میکنم بازم خودمو فحش میدم هزار بار از خدا خواستم منو ببخشه نمی دونم چرا دوباره دیوونه میشم 😔

الهی عزیزم💔 خدایا هیچ بچه ای مریض نباشه😭😭😭😭😭 واقعا با این حرفت قلبم به درد اومد شاید مشکل از خ ...

🥺 خودتو سرزنش نکن عزیزم 

همه مامانها یه روزایی خسته ‌و عصبی هستن ، از الان سعی کن باورتو نسبت به بچه ات عوض کنی ، دنیاشو بساز ، وقتی تو قبولش داشته باشی بقیه هم از چشم تو نگاهش میکنن . اگر دوست داشتی از یه مشاور خوب هم مشورت بگیر تا هم خودت به آرامش برسی هم بتونی به پسر گلت کمک کنی 

الهی بهترین ها سر راهت قرار بگیره مادر مهربون ❤️💐

سلام
فقط با توهین به بچه ها اعتماد به نفس شون از بین میبرید یعنی رسما ی انسان ضعیف و ترسو که در جمع همیشه دنبال فرار هس  به اجتماع تحویل میدید ی آدم توسری خور ،امروز شما به عنوان مادر میزنی تو سر بچه ات فردا اجتماع
هر زمان که خیلی ناراحت و عصبی میشید ی لحظه به این فکر کنید که الان چه کاری مهمتر از این دارید که مادرانه بهش آموزش بدی اگر نداشتیش چه کاری مهمتر از صبوری کردن و وقت گذاشتن برای این فرشته های روی زمین دارید  ، چون آدم بزرگه هستید و زورتون میرسه زور نگید خودتون کنترل کنید هیچ کلمه ای به زبون نیارید که بعدا خودتون بخاطرش سرزنش کنید سریع دور شید از فرزندتون چند تا نفس عمیق بکشید یک لیوان آب بخورید بعد برگردید و از فرزندتون بخواین که بگه باید چیکار انجام میدادید  بچه ها در نزد شما امانت الهی هستند
مادر بودن سخته برای همین صبوری کردن ها ، فقط تشویق کن بجای تنبیه یادتون باشه انسان ها بیرحمانه به هم برچسب میزنن بچه ها دنیای خودشون دارند باید بچگی کنن باید شیطنت کنن باید لذت ببرن و چون بازیگوش هستند بیشتر دنبال بازی هستن کمتر به درس اهمیت میدن خود ما بزرگتر ها هم وقتی کاری خیلی سخته از انجامش شونه خالی میکنیم و بهانه تراشی میکنیم بچه ها که جای خود دارند

به بچه ها احترام بزارید با کلمات پر از عشق مورد خطاب قرار بدید تشویق کنید بهتر از سرزنش کردن و تنبیه جواب میده امتحان کنید نتیجه میده