2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید به حرف شما گوش نمیکنن

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

طفلک ساده دله فک میکنه همه مثل خودشن ولی از صاف و سادگی ش سوء استفاده میکنن

مثل من😐

من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦
خب چی کنم نباشه دیونمون کرده میگم کتاب بخون نمیخونه به حرفمم گوش نمیده

اینجور آدما تا ضربه ی بد نخورم نمیفهمن...دقیقا عین بابای منه

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .

طفلک ساده دله فک میکنه همه مثل خودشن ولی از صاف و سادگی ش سوء استفاده میکنن

مثل من😐

من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦
یعنی چی مگه میشه ادما تغییر نکنن اگ بخان میشه

نمیشع

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .

ربطی نداره. از سادگیش. مثل پدر و مادر من که بعد کلی داماد و عروس هنوز نمیدونن چی بگن و نگن. زیادی احترام میذارن به هر کی. همیشه هم از ترس ابرو هر کی هر چی میگفت سکوت کردن و میگفتن با احترام شرمندش کنیم حتی کسیکه تو خونشون داد و بیداد میکرد... و دقیقا برعکس طرف پرروتر میشد...