2777
2789

من همه اینا رو با هم نمیریزم ولی نوبتی برنج گوشت گوسفند مرغ هویچ سیبزمینی کدو سبز کدو حلوایی جو دو سر پرک سبزی نخود فرنگی شلغم کلم بروکلی ساقه کرفس لوبیاسبز عدس 

جوانه و سویق هم میدونم ولی هنوز وقت نکردم بگیرم

بچه هشت ماه و نیمه هست دیگه چیا میریزید

اب قلم هویج برنج جو پرک کلا هر جور دوست داره درست کن من سوپ براخودمون درست میکردم ازهمون به بچمم میدادم 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون اینا رو با هم نمیریزم هر دفعه یه ذره میخرم تموم شد یکی دیگه

عدس هم بزار آهن داره خیلی مفیده

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

من فقط گاهی گوشت بیشتر وقتا مرغ،سبزی سوپ،سیب زمینی هویج پیاز کدو حلوایی،گاهی اسفناج؛شلغم؛برنج پسرم ۲۰ ماهشه.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.

من واسه پسرداییم گاهی درست میکنم چون زنداییم شاغله

پیاز یدونه سیرکوچیک سیب زمینی هویج کدوحلوایی یاشلغم فلفل دلمه گوجه جو یابلغورگندم عصاره قلم ویه کوچولو رب وقتی کاملا پخت میکسش میکنم

یاحریره بادوم یاپوره سیب زمینی

اونم تپلیه همشومیخوره😁

من فقط گاهی گوشت بیشتر وقتا مرغ،سبزی سوپ،سیب زمینی هویج پیاز کدو حلوایی،گاهی اسفناج؛شلغم..سرم ۲۰ ماه ...

عزیزم سلامت باشه اسفناج رو تا یکسالگی ممنوع کردن بچه شما الان غذای سفره میخوره؟ نمک از کی بهش دادی؟

عزیزم سلامت باشه اسفناج رو تا یکسالگی ممنوع کردن بچه شما الان غذای سفره میخوره؟ نمک از کی بهش دادی؟

آره تا یکسالگی اسفناج نباید بخوره،،،کم و بیش میخوره،،،من غذاشو از یکسالگی با نمک درست میکنم ولی خیلیییییی کم نمک میزنم،،،حتی از شکر هم استفاده نمیکنم توی فرنیش از شیره خرما یا انجیر استفاده میکنم‌ ک خودم درست میکنم.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.