2777
2789
عنوان

پیام بدم یانه

679 بازدید | 105 پست

سلام.لطفا کمکم کنید.من حدود ی ماه بای اقایی چت میکردم.مشکلی هم نبود ولی یکی دوروززیادجواب چت نمیدادن منم گفتم دلم تنگ شده واینا.میگفت واقعا دلت تنگ شد؟؟ازاون موقع دیگ سین کردجواب نداد.چندروزهمین جورمن هی گفتم چرااینجودی شدی واگه میخای من پیام نمیدم دبگه.رل زدی ک اینجورشدی؟فقط سین زد.تاامروزک بلاکم کرد😔دوباره پیام بدمش؟توروخدابگید پیام بدم یانه.چیکارکنم و چی بگم.میخام بدونم چرااینجورشدتوروخدا کمک کنید حالم خوب نیست

ن

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دوستان میشه لطفا هرکی این پست و میخونه برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان علیه السلام و حاجت روایی من دعا کنه و صلوات بفرسه ممنون حاجت روا بشین 

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹

از من میشنوی برو دنبال کسی که دوست داره نه کسی که دوسش داری

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 
همدیگه می شناختین؟؟

سلام خواهر...میتونم بپرسم چندسالتونه

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما...