سلام روغن حیوانی خودم درست کردم برای اینکه ماندگاریش زیاد باشه بزارم فریزر خوبه ؟اخه شنیدم روغن تو فریزر سرطان زاس؟ یه شیشه شو برای دم دستی گذاشتم تو کمد
یه مقدار واسم آورده بودن یه کم طعمش تند شده بود و خودمم گذاشتم یخچال، بعدا مامانم گفت بخاطر این بوده که توی یخچال بوده
دیگه نمیدونم
پیاو نهماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاشهات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمیجنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!
والا من شنیده م نباید یخچال گذاشت یه مقدار واسم آورده بودن یه کم طعمش تند شده بود و خودمم گذاشتم یخ ...
دوسال پیش مامانم یه کمی داد بهم تو شیشه توکمد بود خییلی بو داشت جوریکه صبح باهاش تخم مرغ میپختم ظهر شوهرم میومد میگفت خونه بوی روغن زرد میده تند هم شده بود که مامانم گفت دیر خوردید بخاطر اون 😕
آره از کره محلی گرفتم ،والا طبق دستور تو اینستا پیش رفتم گفته بود هروقت روغنش شفاف شد بسه ...
وقتی میریزید توی ظرف میزارید روی گاز زیرشو خیلی کم می کنید خیلی وقتی اب شد اون دوغ روشو با قاشق بگیر باز بریز تو صافی پارچه .بازم بزار رو گاز باز زیرشو کمتر بکن اینبار پسمانده دوغها میاد رو انهارو هم بگیرید.دیگه امادس.من می مالم به چنجه و کوبیده و جوجه مثل بنز عالی و معرکه میشه
هنوزم دوغ داره زیرشم یکم زیاد بوده چون دوغش بسوزه تلخ میشه.برا باره اولتونه بد نیست همینو بریز تو صافی پارچه ایی که صاف بشه.تمام این کف سفیدو بگیر حتما