2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هیچی بلد نیسم هیچیا هیچ غذایی خدا ب داد کسی ک منو مخواد بگیره برسه🙁

جیغ جیغوعه سایتم  اشتباه ماله یه شبه ، می خوام صدا اشتبامو دنیا بشنوه                                                           چرا قهرمان قصم خودم نباشم :)

جو پرک،چندتا تیکه سینه مرغ ی دونه هویج رنده شده،پیاز و زردچوبه و نمک رو بذار بپزه،بعد ک پخت سینه مرغ رو دربیار بکوب آخر سرم چند پر جعفری ساطوری کن بریز توش 

ساده ترین سوپ ممکن 😁خوشمزه هم هست

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
وای منم اصلا سوپ بلد نیستم بپزم  همش از این آماده ها میخرم  الان بچه شیر میدم نمیخام از ...

پس شما هم به درد من مبتلایی

من آش رشته رو فقط بلدم ولی سوپ اصلا بلد نیستم

هر وقت آب مرغ اضافه آوردی صافش کن بزار برا سوپ بعد میتونی یکم هویج و سیب زمینی رنده درشت کنی بریزی داخل آب مرغت بعد که پخت به اندازه ی قاشق خورده برنج بریزی یا که نه از ورمیشل و پرک جو استفاده کنی برا سبزی سوپ هم از جعفری یا گشنیز هم میتونی استفاده کنی اینا رو آخر سر اضافه کن که خواص سبزی از بین نره

من پیازو با کره تفت میدم گوشت مرغم میزیم باهاش تفت بخوره زردچوبه میزنم جو و هویج رنده شده رو اضافه میکنم تو دیگ درس میکنم در شو میبند یک ساعت وقتی پخت سبزیم اضافه میکنم تا بپزه اخرم که زیرشو خاموش کردی اگه دوس داشتی یه قاشق خامه بزن عالی میشه والبته نمک م بریز