2777
2789
عنوان

تم وسایل منزل

146 بازدید | 11 پست

بعدازده سال قراره تغییردکوراسیون بدم،بهترین به روزترین ترکیب رنگ چیه که هم به وسایل آشپزخونه بیادهم سرویس چوب؟

درضمن قبلی نسکافه ای بودبارنگ چوب قهوه ای.

ممنون میشم نظربدین .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم طوسی دوستدارم ولی همه جا طوسی خواهرشوهرمم داره طوسی میکنه 🤕

دیگه من نمیکنم 😕 هیچ رنگ دیگه ای ام بنظرم قشنگ نمیاد

پوشاک شیک ارزان ارسال رایگان     برای فروش نیاز ب حمایت دارم کاملا معتبر❌                          https://rubika.ir/poshakshik20kasraeii          ✅روبیکا              کافیه دستتو بزاری رو لینک نگه داری آبی شد بازکردن بزنی         باسلام دارم  ❌     اینستا هم دارم
هرجا برم طوسی واقعا تکراری شده 

طوسی کنار زرد و نارنجی نمای قشنگی داره ....

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
ممنون که نظردادین،ولی خیلی بی حال نمیشه؟

خب طوسی کنار زردلیمویی و نارنجی خوب میشه ....میتونی  تابلوهای گرم بذاری ....

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

من هیچ رنگی رو ب اندازه کرم و نسکافه ای و کلا این تناژ رنگ نمی‌پسندم،خونه رو خیلی خوب نشون میده

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

من سرویس تم رنگی  اتاق خوابم آبی 

آشپزخونه صورتی سفید خاکستری 

پذیرایی سبز طلایی

اتاق بچم طوسی سفید 

حمام بادمجونی 

دستشویی گلبهی 

پوشاک شیک ارزان ارسال رایگان     برای فروش نیاز ب حمایت دارم کاملا معتبر❌                          https://rubika.ir/poshakshik20kasraeii          ✅روبیکا              کافیه دستتو بزاری رو لینک نگه داری آبی شد بازکردن بزنی         باسلام دارم  ❌     اینستا هم دارم