2777
2789
اسکل فوندانت سنگینه شکل شکلات چرا نمیفهمی تو خودتو زدی ب نفهمی برو بابا اصن تو راست میگی 😂😂😂😂

اسکل تویی درست حرف بزن من کل آموزشای صفر تا صد کیکو رفتم می‌دونم چی ب چیع از یه بی هنری مثل شما سوال نکردم 😂

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اسکل تویی درست حرف بزن من کل آموزشای صفر تا صد کیکو رفتم می‌دونم چی ب چیع از یه بی هنری مثل شما سوال ...

اگ میدونستی ک ب قلب فوندانتی نمیگفتی شکلات😂😂😂 اینهمه بی احترامی کردی بمن دوستم گفتی بی مغز و نفهم حالا ی اسکل شنیدی بت برخورد جمع کن خودتو 

لطفاا اگه با نظرم مخالفی رد شو فقط حوصله بحث ندارم😐❤
اگ میدونستی ک ب قلب فوندانتی نمیگفتی شکلات😂😂😂 اینهمه بی احترامی کردی بمن دوستم گفتی بی مغز و نفهم ...

اره آره تو راست میگی هنررررررررررررررررررمند برو پی استعدادت🤣🤣🤣😂 ک ب چوخ رفتی😐🤣🤣🤣

فک کنم شما بچه ابتدایی هستن که باید بزارنتون دم در😂  اونی  ک ندیدس شمایی معلوم نیست بچه&n ...

ادم بچه پشت کوه و نا کجا اباد باشه ولی فرق فوندانت و شکلات بفهمه حتی توی عکسم نتونستی بفهمی بت گفتم خامه کشی شده اون قلبا فوندانت قابل توجهت ی خمیر خیلی فرق داره با شکلات با شعووور 

لطفاا اگه با نظرم مخالفی رد شو فقط حوصله بحث ندارم😐❤
ادم بچه پشت کوه و نا کجا اباد باشه ولی فرق فوندانت و شکلات بفهمه حتی توی عکسم نتونستی بفهمی بت گفتم ...

اونی ک نفههههههمه شمایی عزیزم من فرق بین فوندات و کیکو خوب میفهمم کلا دورشو دیدم

تو اگه خیلی کار بلد بودی اولا سوال من چیز دیگه ی بود 

دوما اون دوستمونم بالا جوابتو دادم فوندات مزش بده و سنگین خورده هم نمیشه برا همین اکثر شیرینی فروشیا اصلا فوندات استفاده نمیکنن و نمیزنن همش شکلاته حالا اگه باز قانع نشدی بیشتر توجیهت کنم😂

اره آره تو راست میگی هنررررررررررررررررررمند برو پی استعدادت🤣🤣🤣😂 ک ب چوخ رفتی😐🤣🤣🤣

خاک تو سرت اونی ک تاحالا کیک فوندانت دار ندیده ب چوخ رفته ن اونی ک دیده و توی نفهمو نمیتونه راضی کنه بابا ازین ببعد پی ام ریپلای اومد نمیخونم ب خیال خودت بمون 

هنرمند تویی ک ب فوندانت ک شکل قلب دراومده میگی شکلات 😂😂😂اصن کیک پزا و قنادیا کمرشون رگ ب رگ شد😂😂😂😂😂😂هی پی ام بده من اعلانتو میپاکم بده تا بمیری سکته کنی ادم نفهم بیشعور چو... ب چولی

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️
خاک تو سرت اونی ک تاحالا کیک فوندانت دار ندیده ب چوخ رفته ن اونی ک دیده و توی نفهمو نمیتونه راضی کنه ...

تو خودتم جر بدی نمیتونی سکتم بدی من از اسکول بودن شما جر خوردم از خنده اونوقت تو میگی سکته کنی🤣🤣🤣🤣🤣 خسته نباشی دلاااااااور,🤣🤣🤚

ادم بچه پشت کوه و نا کجا اباد باشه ولی فرق فوندانت و شکلات بفهمه حتی توی عکسم نتونستی بفهمی بت گفتم ...

اخه یک کیکم دعوا داره؟ برفرض هم کسی ندونه خب که چی باید دعوا کنین و فحش بدین؟ همون اول تاپیک رو ببندین نیاز نیست این همه ادامه بدین دوستاتونم تگ کردین الان خودتون و دوستاتون رو میترکونم ادامه بدین تاپیکی هم که زدین قفل کنین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

تو خودتم جر بدی نمیتونی سکتم بدی من از اسکول بودن شما جر خوردم از خنده اونوقت تو میگی سکته کنی🤣🤣🤣 ...

پستی که بالا گذاشتم رو بخونین واسه شما هم گفتم ادامه بدین قطع میشین هر وقت میبینین داره دعوا میشه تاپیکو قفل کنین و توهین نکنین 

خاک تو سرت اونی ک تاحالا کیک فوندانت دار ندیده ب چوخ رفته ن اونی ک دیده و توی نفهمو نمیتونه راضی کنه ...

پستمو تو این صفحه بخونین چند سالتونه که سر یک کیک دعوا میکنین؟

🤣🤣🤣🤣🤣🤣یا خدا

دمت گرم نی نی یار

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹