2777
2789
اسکل فوندانت سنگینه شکل شکلات چرا نمیفهمی تو خودتو زدی ب نفهمی برو بابا اصن تو راست میگی 😂😂😂😂

اسکل تویی درست حرف بزن من کل آموزشای صفر تا صد کیکو رفتم می‌دونم چی ب چیع از یه بی هنری مثل شما سوال نکردم 😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسکل تویی درست حرف بزن من کل آموزشای صفر تا صد کیکو رفتم می‌دونم چی ب چیع از یه بی هنری مثل شما سوال ...

اگ میدونستی ک ب قلب فوندانتی نمیگفتی شکلات😂😂😂 اینهمه بی احترامی کردی بمن دوستم گفتی بی مغز و نفهم حالا ی اسکل شنیدی بت برخورد جمع کن خودتو 

لطفاا اگه با نظرم مخالفی رد شو فقط حوصله بحث ندارم😐❤
اگ میدونستی ک ب قلب فوندانتی نمیگفتی شکلات😂😂😂 اینهمه بی احترامی کردی بمن دوستم گفتی بی مغز و نفهم ...

اره آره تو راست میگی هنررررررررررررررررررمند برو پی استعدادت🤣🤣🤣😂 ک ب چوخ رفتی😐🤣🤣🤣

فک کنم شما بچه ابتدایی هستن که باید بزارنتون دم در😂  اونی  ک ندیدس شمایی معلوم نیست بچه&n ...

ادم بچه پشت کوه و نا کجا اباد باشه ولی فرق فوندانت و شکلات بفهمه حتی توی عکسم نتونستی بفهمی بت گفتم خامه کشی شده اون قلبا فوندانت قابل توجهت ی خمیر خیلی فرق داره با شکلات با شعووور 

لطفاا اگه با نظرم مخالفی رد شو فقط حوصله بحث ندارم😐❤
ادم بچه پشت کوه و نا کجا اباد باشه ولی فرق فوندانت و شکلات بفهمه حتی توی عکسم نتونستی بفهمی بت گفتم ...

اونی ک نفههههههمه شمایی عزیزم من فرق بین فوندات و کیکو خوب میفهمم کلا دورشو دیدم

تو اگه خیلی کار بلد بودی اولا سوال من چیز دیگه ی بود 

دوما اون دوستمونم بالا جوابتو دادم فوندات مزش بده و سنگین خورده هم نمیشه برا همین اکثر شیرینی فروشیا اصلا فوندات استفاده نمیکنن و نمیزنن همش شکلاته حالا اگه باز قانع نشدی بیشتر توجیهت کنم😂

اره آره تو راست میگی هنررررررررررررررررررمند برو پی استعدادت🤣🤣🤣😂 ک ب چوخ رفتی😐🤣🤣🤣

خاک تو سرت اونی ک تاحالا کیک فوندانت دار ندیده ب چوخ رفته ن اونی ک دیده و توی نفهمو نمیتونه راضی کنه بابا ازین ببعد پی ام ریپلای اومد نمیخونم ب خیال خودت بمون 

هنرمند تویی ک ب فوندانت ک شکل قلب دراومده میگی شکلات 😂😂😂اصن کیک پزا و قنادیا کمرشون رگ ب رگ شد😂😂😂😂😂😂هی پی ام بده من اعلانتو میپاکم بده تا بمیری سکته کنی ادم نفهم بیشعور چو... ب چولی

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️
خاک تو سرت اونی ک تاحالا کیک فوندانت دار ندیده ب چوخ رفته ن اونی ک دیده و توی نفهمو نمیتونه راضی کنه ...

تو خودتم جر بدی نمیتونی سکتم بدی من از اسکول بودن شما جر خوردم از خنده اونوقت تو میگی سکته کنی🤣🤣🤣🤣🤣 خسته نباشی دلاااااااور,🤣🤣🤚

ادم بچه پشت کوه و نا کجا اباد باشه ولی فرق فوندانت و شکلات بفهمه حتی توی عکسم نتونستی بفهمی بت گفتم ...

اخه یک کیکم دعوا داره؟ برفرض هم کسی ندونه خب که چی باید دعوا کنین و فحش بدین؟ همون اول تاپیک رو ببندین نیاز نیست این همه ادامه بدین دوستاتونم تگ کردین الان خودتون و دوستاتون رو میترکونم ادامه بدین تاپیکی هم که زدین قفل کنین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

تو خودتم جر بدی نمیتونی سکتم بدی من از اسکول بودن شما جر خوردم از خنده اونوقت تو میگی سکته کنی🤣🤣🤣 ...

پستی که بالا گذاشتم رو بخونین واسه شما هم گفتم ادامه بدین قطع میشین هر وقت میبینین داره دعوا میشه تاپیکو قفل کنین و توهین نکنین 

خاک تو سرت اونی ک تاحالا کیک فوندانت دار ندیده ب چوخ رفته ن اونی ک دیده و توی نفهمو نمیتونه راضی کنه ...

پستمو تو این صفحه بخونین چند سالتونه که سر یک کیک دعوا میکنین؟

🤣🤣🤣🤣🤣🤣یا خدا

دمت گرم نی نی یار

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹