2789

چون کیک با فوندانت خوشمزه نیست و فوندانتش خورده نمیشه ولی چون وزنش سنگینه کسی زیاد خوشش نمیاد بخره.تو لوازم قنادیا بصورت ظرفی هست .هر رنگی که میخوای هست.تو نت هم طرز تهیه فوندانت هست درست کردنش قلق میخواد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون کیک با فوندانت خوشمزه نیست و فوندانتش خورده نمیشه ولی چون وزنش سنگینه کسی زیاد خوشش نمیاد بخره.ت ...

اهوم پس برا همینه تو اکثرا شیرینی فروشیا کیک با فوندانت نمی‌بینم آخه کاربر بالا می‌گفت اهل کجایی که نمیبتی تو شیرینی فروشی ناکجا ابادم کیکاشونو فوندات میزنن مثل اینکه خودش اسکی اومد اصلا نفهمید فوندات چیه😂

ممنون از راهنماییت دوستم

شرمنده دیگه شما فرق فوندات و شکلاتو نمیدونی

من خودم کیک پزم عشقم از فوندانت  خوبم سر در میارم شرمنده ک شما تا حالا ندیدی وگرنه نه ی بچه دوساله امدیده 

لطفاا اگه با نظرم مخالفی رد شو فقط حوصله بحث ندارم😐❤
اهوم پس برا همینه تو اکثرا شیرینی فروشیا کیک با فوندانت نمی‌بینم آخه کاربر بالا می‌گفت اهل کجایی که ...

برام نظر شما اصن مهم نی ولی چون گفتی اصن نفهمیدم فوندانت چیه میخوام بگم بهت ک روشن شی خانوم بافهم عکس اول قلب هارو میگن بهش فوندانت کم فوندانت داره با خامه و فوندانت تزیین شده کاش عکسای دیگ ام از کیکام داشتم تا قشنگ بهت بفهمونم اونی ک ندیدس شمایی ن ما عکس دوم کاملا خامس ن فوندانت داره ن شکلات عکس سوم با شکلات پوشونده شده روشن شد 

اسی حال کردی چطور توجیهت کرد؟

من باشم اینطور ضایع شم تا اخر عمر دیگ اسم کیکو نمیارم هرجا برم کیک باشه جیغ میزنم فرار میکنم😂

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️
😂😂😂وای منم

😂😂😂خوب خودش بلد نیست گیر داده ب طرف ک تو ام نمیدونی والا منم هرجا دیدم کیک خامه ای بود کیک شکلاتی بود کیک با فوندانتم بود ایشون خودش ک ندیده هرکیم راهنمایی میکنه مسخرش میکنه😂😂😂

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️
اسی حال کردی چطور توجیهت کرد؟ من باشم اینطور ضایع شم تا اخر عمر دیگ اسم کیکو نمیارم هرجا برم کیک ...

برو دنبال بازیت بچه😂 برو بالاتر به کاربر دیگه بی مغزایی مث شمارم توجیح کرد😂

برام نظر شما اصن مهم نی ولی چون گفتی اصن نفهمیدم فوندانت چیه میخوام بگم بهت ک روشن شی خانوم بافهم عک ...

یاخدا😨😨😨😨 کرکو پرام ریخت اینا همش شکلاته فوندات چیز دیگس پشت کوه زندگی میکنی واقعا ؟ هزار بار گفتن فوندات با شکلات فرق داره عجیبه هنوز نفهمیدی😂😂😂😂

😂😂😂خوب خودش بلد نیست گیر داده ب طرف ک تو ام نمیدونی والا منم هرجا دیدم کیک خامه ای بود کیک شکلاتی ...

فک کنم شما بچه ابتدایی هستن که باید بزارنتون دم در😂  اونی  ک ندیدس شمایی معلوم نیست بچه  پشت کوهی یا بچه ناکجا آباد😂 شما ازاین به بعد هرجا اسم کیک اومد فرار کن چون نمیدونی اصلا فرقشو🤣🤣🤣🤣 از بچه دبستانی ای مثل شمام سوال نکردم از با فهما سوال کردم ک بالاتر جواب دادن ن نفهمایی مثل شما🤣🤣

یاخدا😨😨😨😨 کرکو پرام ریخت اینا همش شکلاته فوندات چیز دیگس پشت کوه زندگی میکنی واقعا ؟ هزار بار گف ...

اسکل فوندانت سنگینه شکل شکلات چرا نمیفهمی تو خودتو زدی ب نفهمی برو بابا اصن تو راست میگی 😂😂😂😂

برو دنبال بازیت بچه😂 برو بالاتر به کاربر دیگه بی مغزایی مث شمارم توجیح کرد😂

عزیزم بچه تهرونی باکلااااس😂😂اونی ک تو دهات ام دیده فوندانت اسکل شدی ؟ خوبه بت گفته ک اون قرمزا فوندانت فونداااانت  شکلات نی شکلات با فوندانت فرق داره یا خدااا والا ما ب عقل شما شک کردیم 😂😂😂

بیخی جوابت نمیدم