2777
2789

چند وقت یبار لوازم ارایش میگیرین برای مهمونی در چ حد ارایش میکنید برای عروسی و مهمونی ان چنانی چطور و در کل عادی و بیرون رفتن چطور؟

ارایشای دخترونع‌گاهی وقتا یکم سنگین

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک چ بیرون رفتن چ مهمونی هم ارایش میکنم هم کلی به خودم میرسم.فرقی نداره

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

وقتای ک حال نداشته باشم هیچی.. وقتای خیلی سر ذوق باشم دیگ همچی میزنم... عادیم قبلا خب کرم پودر و رژ و خط چشم و ریمل و.. اینا بود... برا مجلسیم ک دیگ خیلی زیاد ک کرم نریزه و.... 

من معمولا 2.3ماه یبار میخرم خب استفادمم زیاده 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

هروقت تموم شه میگیرم رژلب اکثر اوقات میگیرم مهمونی کرم پودر خط چشم ریمل رژگونهو لب بیرونم به لطف ماسک نهایت یه ریمل شاید اونم نزنم ضدافتاب فقط میزنم 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب