2777
عنوان

بهم گفت دیوونم😭

230 بازدید | 18 پست

حس میکنم رفتارم عادی نیست بهم میگه دیوونم خودمم همین حسو دارن ی حس گنگ و پوچی درونمه ن نمیدونم چیکارکنم بعضی اوقات ب سرم میزنه این زندگی مسخره رو تموم کنم چیکارکنم عادی بشم

سوختم در آتش عشق🦋تیکرم مربوط ب خاموش شدنمه..:)

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بگو دیوونگی هم عالمی داره ((: انقدر واکنش نشون نده ک فکر کنن ضعیفی ی لبخند بزن و رد شو

نمیشه خودمم دارم ضربه میخورم

نیازی نیست خودتو عوض کنی مردم میتونن باوراشونو عوض کنن همه ما خاص هستیم و با هم فرق داریم و قرار ن ...

من خیلی پرخاشگر شدم یجا ک میرم تا دعوا جرلحث نباشه اروم نمیشم

دیوونگی خیلی خوبه  منم از یه جایی به بعد تصمیم گرفتم دیوونه شم 🙂

کاش دیوونه اروم میشدم بعضی اوقات چنان پاچه میگیرم ک بعد خودم زار میزنم ع پشیمونی

من خیلی پرخاشگر شدم یجا ک میرم تا دعوا جرلحث نباشه اروم نمیشم

هر رفتاری در ما یک منبع و ریشه داره

بهت توصیه میکنم اگر واقعا میخوای ریشه رو پیدا کنی که در ناهشیارت هست بری پیش یک روانشناس خوب و حرفه ای نه هر مشاوری

و خودت هم تلاش کنی به خاطر خودت و ارامشت پرخاشت رو کمتر کنی

هر رفتاری در ما یک منبع و ریشه داره بهت توصیه میکنم اگر واقعا میخوای ریشه رو پیدا کنی که در ناهشیار ...

گذشته سختی داشتم یعنی قشنگ ع بدو تولدم حالا حسش بود یبار تعریف میکنم تو تاپیک خودم حس میکنم کینه و خشمم از اونجا سرچشمه میگیره

کاش دیوونه اروم میشدم بعضی اوقات چنان پاچه میگیرم ک بعد خودم زار میزنم ع پشیمونی

ببین من برعکس تو ام من اصلا عصبانی نمیشم تو خودم میریزم چیزی نمی گم بعد منم از پشیمونی گریه می کنم که چرا چیزی بهشون نگفتم 😂

ولی جدا اگر میتونی سعی کن خشمتو یه جور دیگه خالی کنی 

🥰
ببین من برعکس تو ام من اصلا عصبانی نمیشم تو خودم میریزم چیزی نمی گم بعد منم از پشیمونی گریه می کنم ک ...

قبلا خشممو یطور دیگه خالی میکردم ولی خب اون راه زیاد خوب نبود بخاطر همین سعی میکنم ک رو خود طرف خالی کنم