2777
2789
عنوان

بهم گفت دیوونم😭

227 بازدید | 18 پست

حس میکنم رفتارم عادی نیست بهم میگه دیوونم خودمم همین حسو دارن ی حس گنگ و پوچی درونمه ن نمیدونم چیکارکنم بعضی اوقات ب سرم میزنه این زندگی مسخره رو تموم کنم چیکارکنم عادی بشم

سوختم در آتش عشق🦋تیکرم مربوط ب خاموش شدنمه..:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بگو دیوونگی هم عالمی داره ((: انقدر واکنش نشون نده ک فکر کنن ضعیفی ی لبخند بزن و رد شو

نمیشه خودمم دارم ضربه میخورم

نیازی نیست خودتو عوض کنی مردم میتونن باوراشونو عوض کنن همه ما خاص هستیم و با هم فرق داریم و قرار ن ...

من خیلی پرخاشگر شدم یجا ک میرم تا دعوا جرلحث نباشه اروم نمیشم

دیوونگی خیلی خوبه  منم از یه جایی به بعد تصمیم گرفتم دیوونه شم 🙂

کاش دیوونه اروم میشدم بعضی اوقات چنان پاچه میگیرم ک بعد خودم زار میزنم ع پشیمونی

من خیلی پرخاشگر شدم یجا ک میرم تا دعوا جرلحث نباشه اروم نمیشم

هر رفتاری در ما یک منبع و ریشه داره

بهت توصیه میکنم اگر واقعا میخوای ریشه رو پیدا کنی که در ناهشیارت هست بری پیش یک روانشناس خوب و حرفه ای نه هر مشاوری

و خودت هم تلاش کنی به خاطر خودت و ارامشت پرخاشت رو کمتر کنی

هر رفتاری در ما یک منبع و ریشه داره بهت توصیه میکنم اگر واقعا میخوای ریشه رو پیدا کنی که در ناهشیار ...

گذشته سختی داشتم یعنی قشنگ ع بدو تولدم حالا حسش بود یبار تعریف میکنم تو تاپیک خودم حس میکنم کینه و خشمم از اونجا سرچشمه میگیره

کاش دیوونه اروم میشدم بعضی اوقات چنان پاچه میگیرم ک بعد خودم زار میزنم ع پشیمونی

ببین من برعکس تو ام من اصلا عصبانی نمیشم تو خودم میریزم چیزی نمی گم بعد منم از پشیمونی گریه می کنم که چرا چیزی بهشون نگفتم 😂

ولی جدا اگر میتونی سعی کن خشمتو یه جور دیگه خالی کنی 

🥰
ببین من برعکس تو ام من اصلا عصبانی نمیشم تو خودم میریزم چیزی نمی گم بعد منم از پشیمونی گریه می کنم ک ...

قبلا خشممو یطور دیگه خالی میکردم ولی خب اون راه زیاد خوب نبود بخاطر همین سعی میکنم ک رو خود طرف خالی کنم