2777
2789
عنوان

ابروهام😭

267 بازدید | 22 پست

از اول بارداری ابروهام داره میریزه همسرمم میکرو اینارو دوست نداره😭😭این تاپیک رو گذاشتم تا بمونه از امروز به مدت یک ماه یعنی تا ۱۷دی قول میدم دست به موچین نزنم و 

روغن گرچک بخرم و بزنم به ابروهام تا پر بشن ...این عکس الان هست و عکس پرشدش رو یه ماه بعد میزارم 

من میتونم چون میخوام 👍واقعا رو اعصابمه ابروهام خسته شدم از بس نگاهشون میکنم تو آیینه

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا منظورم اینه که اصلاحشون نکن 

😭😭😭انقد بد هستم همش دوس دارم تمیز و مرتب باشن بلند شدن موها و موهای زاید اطرافش اعصابمو خورد میکنن اما دیگه نباید یه ماه دست بزنم به هیچ وجه

من از یک ۷ دست نزدم ب ابروهام یک ماهم هست ک کرچک میزنم اما اونقدرام پر نشده دلم ی تقویت کننده بهتر م ...

چجوری دوووووم اوردی خوشبحالت من فوقش یه ماه بتونم دست نزنم😫😫

چجوری دوووووم اوردی خوشبحالت من فوقش یه ماه بتونم دست نزنم😫😫

منم ابروهام خیلی کم شده تو شیردهی برا همین گفتم تقویت کنم تا پر بشه از اینکه همیشه مداد ب دست باشم خوشم نمیاد... میخام برا یلدا خیلی کم مرتب کنم ولی تا عید نمیخام بهشون دست بزنم..تو یک ماه فک نکنم زیاد فرقی بکنه با الان

منم ابروهام خیلی کم شده تو شیردهی برا همین گفتم تقویت کنم تا پر بشه از اینکه همیشه مداد ب دست باشم خ ...

😭😭😭😭  یدفعه دم ابروهام ریخته بود یه ماه وازلین زدم پرشد خیلی خوب شد نمیدونم این یه ماه اگه پربشه خیلی خوبه