2777
2789
عنوان

اهوازیا کجایین؟؟؟؟؟؟؟

1211 بازدید | 20 پست

سلام دوستان اهوازی.من میخوام بیام اهواز ساکن بشم.نمیدونم کدوم مناطق خوبن.جایی که امکانات خوبی داشته باشه مدارس و کلاس اینجور چیزا اوکی باشن جو منطقه هم خوب باشه.کجا رو پیشنهاد میدین.گلستان و باهنر کدوم بهتره؟اینارو بهم پیشنهاد دادن.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

گلستان پر از دزده و خلافکار  

باهنر هم خیییلیی ب مرکز شهر دوره 

واقعا اگ جایی میخوای ک ب همه جا راحت دسترسی داشته باشی بیا طرفای نادری یا امانیه یا کمپلو یا مهرشهر یا کیانشهر 

گلستان پر از دزده و خلافکار   باهنر هم خیییلیی ب مرکز شهر دوره  واقعا اگ جایی میخوا ...

نادری خیلی شلوغه 

باهنر بهتره من خودم باهنرم

♡منو در تاپیک های فان و خاطره خنده دار تگ کنید♡ ◇آدرس آنلاین شاپم : online_shap_radman◇ ♧آدرس آتلیه آنلاینم : atelier_online♧ ☆به نیرو جهت کار در آنلاین شاپ نیازمندیم☆ □درخواست دوستی قبول نمیکنم□•°تیکر برای شب یلدا هست°•

باهنر _سپیدار _ صادقه _ رسالت _نبوت اینا با سطع مالی متوسط سازگاره

♡منو در تاپیک های فان و خاطره خنده دار تگ کنید♡ ◇آدرس آنلاین شاپم : online_shap_radman◇ ♧آدرس آتلیه آنلاینم : atelier_online♧ ☆به نیرو جهت کار در آنلاین شاپ نیازمندیم☆ □درخواست دوستی قبول نمیکنم□•°تیکر برای شب یلدا هست°•
باهنر _سپیدار _ صادقه _ رسالت _نبوت اینا با سطع مالی متوسط سازگاره

باهنر زیر ۳۰۰ رهن نیست.مگر خونه های داغون

اصلا باهنر رو با رسالت و نبوت مقایسه نکنید.مثل این میمونه فرشته رو با پرند مقایسه کنید🤣