2777
2789
عنوان

اهوازیا کجایین؟؟؟؟؟؟؟

453 بازدید | 20 پست

سلام دوستان اهوازی.من میخوام بیام اهواز ساکن بشم.نمیدونم کدوم مناطق خوبن.جایی که امکانات خوبی داشته باشه مدارس و کلاس اینجور چیزا اوکی باشن جو منطقه هم خوب باشه.کجا رو پیشنهاد میدین.گلستان و باهنر کدوم بهتره؟اینارو بهم پیشنهاد دادن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلستان پر از دزده و خلافکار  

باهنر هم خیییلیی ب مرکز شهر دوره 

واقعا اگ جایی میخوای ک ب همه جا راحت دسترسی داشته باشی بیا طرفای نادری یا امانیه یا کمپلو یا مهرشهر یا کیانشهر 

گلستان پر از دزده و خلافکار   باهنر هم خیییلیی ب مرکز شهر دوره  واقعا اگ جایی میخوا ...

نادری خیلی شلوغه 

باهنر بهتره من خودم باهنرم

♡منو در تاپیک های فان و خاطره خنده دار تگ کنید♡ ◇آدرس آنلاین شاپم : online_shap_radman◇ ♧آدرس آتلیه آنلاینم : atelier_online♧ ☆به نیرو جهت کار در آنلاین شاپ نیازمندیم☆ □درخواست دوستی قبول نمیکنم□•°تیکر برای شب یلدا هست°•

باهنر _سپیدار _ صادقه _ رسالت _نبوت اینا با سطع مالی متوسط سازگاره

♡منو در تاپیک های فان و خاطره خنده دار تگ کنید♡ ◇آدرس آنلاین شاپم : online_shap_radman◇ ♧آدرس آتلیه آنلاینم : atelier_online♧ ☆به نیرو جهت کار در آنلاین شاپ نیازمندیم☆ □درخواست دوستی قبول نمیکنم□•°تیکر برای شب یلدا هست°•
باهنر _سپیدار _ صادقه _ رسالت _نبوت اینا با سطع مالی متوسط سازگاره

باهنر زیر ۳۰۰ رهن نیست.مگر خونه های داغون

اصلا باهنر رو با رسالت و نبوت مقایسه نکنید.مثل این میمونه فرشته رو با پرند مقایسه کنید🤣