2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

103 بازدید | 11 پست

سلام .

دوقلو پسر دارم ۲ سال و دوماه. اصلا برای جیش و پیف همکاری نمیکنن. میخوام از پوشک بگیرم ولی خستم کردن. حرف هم میزنن. خودشون میگن جیش حموم ولی باز تو شلوار جیش میکنن حموم و دستشویی هم میبرم درگیر همه چی میشن الی جیش کردن. اصلا یادشون میره. شماها که تجربه دارین بگین من چه کنم ؟ واقعا خسته شدم

من پسر بزرگم یک سال و پنج ماهه بود خودش دیگه پوشک نخاست و ازش گرفتم الان پسر کوچیکم دو سال و چهار ماهشه اصلا همکاری نمیکنه.

26/3/1401 وزن86کیلوووو اره درست دیدی 86کیلو... هدف اول80🔓💪هدف دوم 75🔓💪هدف سوم 70🔒 کمکم کن بتونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلینیک روانشناسی و مشاوره شیوا به همکاری با متخصصان با سابقه و با تجربه در حوزه‌های مختلف افتخار می‌کند. درمانگران ما در انواع حوزه‌ها روانشناسی مانند مشاوره فردی بزرگسال، کودکان، خانواده و مشاوره ازدواج آماده خدمت‌رسانی به شما عزیزان هستند

02188267040

88257030-09384903280

پسر من دو سال و ده ماهش هست حرف هم میزنه میفهمه هم اما نزدیک دو هفته هست بازش کردم اما همکاری آنچنانی نمیکنه یعنی خودش که اصلا نمیگه دارم خودم هر یه ساعت میبرمش دستشویی برا شماره دو هم ابدا همکاری نمیکنه خیلی خسته و داغونم کرده خودمم باردارم مجبور شدم از پوشک بگیرمش وگرنه تصمیمم بعد از سه سالگیش بود

پسر من دو سال و ده ماهش هست حرف هم میزنه میفهمه هم اما نزدیک دو هفته هست بازش کردم اما همکاری آنچنان ...

بهترین زمان همون سه سالگیه

مامانم و مادرشوهرم از دوسالگی بچم میگن از پوشک بگیرش راحت بشه...خب وقتی بچه همکاری نمیکنه چیکار کنم.درک نمیکنن

بهترین زمان همون سه سالگیه مامانم و مادرشوهرم از دوسالگی بچم میگن از پوشک بگیرش راحت بشه...خب وقتی ...

وای مال منم درک نمیکنن هی میگن ببر جیش . وقتی همکاری نمبکنن بدتر آدم خسته میشه

بهترین زمان همون سه سالگیه مامانم و مادرشوهرم از دوسالگی بچم میگن از پوشک بگیرش راحت بشه...خب وقتی ...

برا منم اونقدر حرف بارم کردن

هر چند من اگه بارداریم نبود واقعابعد سه سالگی این کارو میکردم

الانم مادرشوهرم هی مقایسه ش میکنن با برادرزاده جاریم که یه سال از پسرم کوچیکه اخرسر به مادرشوهرم گفتم والله دوتابچه از یه مادرپدر یکی نیستن چه برسه به غریبه بخوای مقایسه کنی..اینم مجبوری زود باز کردم تو راهی رو ایشالله همون بعد سه سالگی

من از دو سالگی درگیر از پوشک گرفتن بودم نمی شد که نشد

۲ و سال و ده ماهش بود که یاد گرفت 

عجله نکن زوده خودت و بچه ها رو عصبی می کنی

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞