2777
2789
عنوان

بی احساس سنگ دل

157 بازدید | 25 پست

سلام دوستای گلم اوقات شریفتون بخیر یه آدم چی میشه که بی احساس وسردمیشه سنگ دل میشه چیکارمیکنه اونجوری میشه خسته شدم ازدلسوزی بیش ازحدونازک نارنجی بودن

خدایاشکرت بابت همه چیز

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا خسته بشی اینکه ادم نسبت به بقیه احساس داشته باشه و توجه کنه خیلی هم پسندیده خوبه اصلا بابت این غ ...

ازدلسوزی زیادم خیلی ضربه خوردم ازبس دلموشکوندن ازبس نشستم گریه کردم چشام ضعیف شده

خدایاشکرت بابت همه چیز

ی ادم وقتی از کسی که خیلی روش حساب میکرده و عاشقش بوده بد میبینه و دلشو میشکنه

کم کم سرد و سنگدل میشه

یاد میگیره ک هیچ کسی ارزش محبت واقعیشو نداره 

یادمیگیره ب کسی دل نده و وابسته نشه

و اگرم به کسی دلشو داد بهش نگه 

پس سرد و یخ به نظر میان

من‌اینجوریم🙂

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
ی ادم وقتی از کسی که خیلی روش حساب میکرده و عاشقش بوده بد میبینه و دلشو میشکنه کم کم سرد و سنگدل می ...

ن من اولش خیلللییییی سنگ دل بودم اصن رحم وجود نداشت. ولی الان خیلی دلنازک شدم همش دلم میسوزه برا اینو اون 

هرچی کوتاه میام ودلسوزی میکنم آخرش به ضررخودم میشه همه کاسه کوزه هاسرخودم میشکنه مثلامیبینی انقدروحم آسیب دیده الکی میشینم باکوچیک ترین مشکل گریه میکنم یایکی که اصلانمیشناسمش فوت میکنع نمیتونم بغضمونگه دارم وچندروزهمینجوری داغون ولهم

خدایاشکرت بابت همه چیز
ی ادم وقتی از کسی که خیلی روش حساب میکرده و عاشقش بوده بد میبینه و دلشو میشکنه کم کم سرد و سنگدل می ...

قرآن شاهده صدباردلمواین مدلی شکستن بازم عبرت نمیگیرم  کسی دل منونمیخواددرش بیارم بدم بهش راحت شم؟؟دلسوزی بیش ازحداصلاخوب نیس

خدایاشکرت بابت همه چیز