2821
2789
عنوان

بچه ها بیاین😢

93 بازدید | 5 پست

سلام 

بچه ها من الان پنج روزه تست تخمک گذاری میزارم 

هر پنج روزشم دوتا خط پر رنگه ،من الان چهار روزشو نزدیکی داشتم اما دیگ نمیدونم تا کی ممکنه این خط پر رنگ باشه؟

چون میدونم از وقتی پر رنگ میشه ۲۴ تا ۳۶ ساعت بعد تخمک گذاری اتفاق میفته ،اما مال من ۵ روزه که دوتا خط کاملا پر رنگه! 

دیگ هم توانایی نزدیکی نداریم😬

راستی برا نزدیکی بچه دار شدن بهتره غلظت مایع منی زیاد باشه یا ارتباطی نداره؟از نظر تعداد دفعات نزدیکی میگم

مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوالت خیلی تحصصی بود 😐 من بلد نیسم

خخخخ جدی؟

مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
گلم بله تقریبا ربط داره ولی به تعداد نیس یکی میبینی با یبار گرفت

ن منظورم اینه تعداد زیاد باشه غلظت مایع کم میشه دیگه بعد اونجوری اسپرما قادرن باردار کنن؟