2777
2789
عنوان

دشمنی فامیل

543 بازدید | 8 پست

سلام.دوستان کیا از فامیل نزدیکشون ضربه خوردن .مثلا فامیل درجه یک تو زندگیشون دخالت کنه باعث اختلاف بین خانوادتون بشه ..فامیل  خاله عمه عمو دایی .کیا دلشون مث  من شکسته منی که باتمام وجود برای فامیل بودم مخصوصا این شخص ..پدرم ۱۰ماهه فوت شده ..دلم شکسته ..از بابام خواستم ازخدا بخواد آدمای بدو ازم دور کنه ..همینطور دارم اشک میریزم ..خدایا چرا بهمون میگی خوبی کن ..جواب خوبی خوبی نیست بدیه ..به چشم دیدم  خیلی ...دوری میکنم بازم میان ازیت میکنن..😥💔

هرچی میکشم زیر سر این فامیله

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببخشید اینجوری میگم ولی برین سر قبر هر چی فامیله تنهایی خوش تری 

یکی از اقوام به من گفت حیف عموی من که بابای توعه کلی فحش داد بهم الان چیشد ؟پدر مادرش مردن یتیم شد هر ماه  خونه ینفره  غصه نخور خدا میدونه خودش

ما هنوز دیوار آرزوهامونم نساختیم چه برسه به سقفش :)🙂

سلام عزیزم، خدا پدر عزیزتون رو رحمت کنه و به شما صبر بده، متاسفم... 

بله عزیزم پیش اومده، ولی خب من و مامان و بابا از اونجایی که نمیتونیم و نمیخوایم مقابله به مثل کنیم فقط ازشون دوری کردیم و کمرنگ شدن برامون، دوستشون داریم با اینکه دلشکسته ایم، مشکلی پیش بیاد کنارشونیم اما خب میدونین مثل قبل نمیشه (امیدوارم بشه) و تا جای ممکن سعی میکنیم برای اروم شدنمون از خاطرات خوبمون... یاد کنیم 

اما خب اگر باعث آزارتون میشم اروم ( در عین حال محکم) و محترمانه جلوشون وایسین... 

کم کم میدونن باید چطور رفتار کنن... 

ببخشید اینجوری میگم ولی برین سر قبر هر چی فامیله تنهایی خوش تری  یکی از اقوام به من گفت حیف عم ...

دلم خیلی شکسته خیلی ..تنها کسی که تواین دنیا ارزش منو میدونست و واقعا دوسم داشت بابام بود که اونم رفت ..بابام همیشه میگفت زیاد نزدیک اینا نشو ..

دلم خیلی شکسته خیلی ..تنها کسی که تواین دنیا ارزش منو میدونست و واقعا دوسم داشت بابام بود که اونم رف ...

الان که کروناس بیشتر معنی حرف پدرتو میشه درک کرد 

خدا رحمش کنه 🖤

ما هنوز دیوار آرزوهامونم نساختیم چه برسه به سقفش :)🙂

من برادرهامم گذاشتم کنار چون بهم صدمه میزدن،شما با عمو و خاله و دایی رفت و آمد داری؟

دنیا پر از هدفه و پر از آدمایی که مود شخصیتی شون به آدم بخوره،من خلم با آدمایی رفت و آمد کنم که فکر میکنن لیاقت زندگی الان مو ندارم

از چشم افتادن مقوله ایه که با هیچ دوست داشتنی برابری نمیکنه،میبینیش، اتفاقا دوستشم داری ولی نسبت بهش بی تفاوتی..... از چشم افتادن تو دلشکستگی محض اتفاق میفته 💔