2777
2789
عنوان

اوردینری😍

478 بازدید | 7 پست

بچه ها من پوستم به شدت مستعد جوشه و جدیدا با روتین پوستی تا حد زیادی کنترلش کردم،الان میخوام واسه درمان کاملشون نیاسینامید اوردینری بگیرم،میگن روی جای جوش هم موثره

نظر شما چیه؟ با جزئیات بگینااا :)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بله، استفاده از نیاسینامید اوردینری برای پوست‌های مستعد جوش و جای جوش بسیار مفید است. نیاسینامید (ویتامین B3) به عنوان یک ضد التهاب قوی شناخته می‌شود که می‌تواند به کاهش قرمزی و التهاب جوش‌ها کمک کند. همچنین، نیاسینامید به تنظیم چربی پوست و جلوگیری از انسداد منافذ کمک می‌کند که در نهایت منجر به کاهش جوش‌های جدید می‌شود.

علاوه بر این، نیاسینامید در درمان جای جوش نیز موثر است. این ماده می‌تواند به افزایش تولید کلاژن و الاستین کمک کند که به نوبه خود باعث بهبود ظاهر جای جوش و صاف‌تر شدن پوست می‌شود.

نکاتی برای استفاده از نیاسینامید اوردینری:

• از سرم نیاسینامید اوردینری 10% + زینک 1% استفاده کنید. این سرم به طور خاص برای پوست‌های مستعد جوش طراحی شده است.
  • سرم را صبح و شب بعد از شستشوی صورت و قبل از مرطوب کننده استفاده کنید.
  • از تماس سرم با چشم‌ها و لب‌ها خودداری کنید.
  • در صورت بروز هرگونه تحریک پوستی، استفاده از سرم را متوقف کنید.
https://myordinary.ir

انجام تست حساسیت قبل از استفاده از هر محصول جدید، به خصوص محصولاتی که حاوی مواد فعال قوی مانند نیاسینامید و زینک هستند، بسیار مهم است. این کار به شما کمک می‌کند تا از بروز هرگونه واکنش آلرژیک احتمالی جلوگیری کنید.

مراحل انجام تست حساسیت:

1. مقدار کمی از سرم را روی قسمت داخلی بازوی خود بمالید.
  2. محل مورد نظر را به مدت 24 تا 48 ساعت تحت نظر داشته باشید.
  3. اگر در این مدت، هیچ گونه قرمزی، خارش، تورم یا سوزش در محل مورد نظر مشاهده نکردید، می‌توانید از سرم با خیال راحت استفاده کنید.

نکاتی برای انجام تست حساسیت:

• قبل از انجام تست، پوست خود را تمیز کنید.
  • از مقدار کمی از سرم استفاده کنید.
  • محل مورد نظر را به طور کامل با آب بشویید.
  • از دست زدن به محل مورد نظر خودداری کنید.
  • اگر باردار یا شیرده هستید، قبل از انجام تست با پزشک خود مشورت کنید.

در صورت بروز هرگونه واکنش آلرژیک، بلافاصله استفاده از سرم را متوقف کنید و با پزشک خود مشورت کنید.

علائم واکنش آلرژیک:

• قرمزی
  • خارش
  • تورم
  • سوزش
  • ** بثورات جلدی**
  • مشکلات تنفسی

راه حل های جایگزین:

• اگر به نیاسینامید یا زینک حساسیت دارید، می‌توانید از سرم‌های دیگری که فاقد این مواد هستند استفاده کنید.
  • همچنین می‌توانید از محصولات مراقبت از پوست طبیعی مانند ژل آلوئه ورا یا روغن نارگیل استفاده کنید.

موفق باشید!

https://myordinary.ir
2790
2778
2791
2779
2792