2777
2789
عنوان

قدیما یادش بخیر...

81 بازدید | 7 پست

بچه ها شما هم هر وقت یاد قدیما و بچگیاتون میوفتید دلتون میگیره؟

من خیلی دلم برای اون روزا تنگه...

چقدر همه چیز واقعی تر و قشنگ تر بود.

ما یه خونه داشتیم که حیاطش خیلی بزرگ بود، خیلی خاطره ها ازش دارم. الان کوبیدنش آپارتمان ساختن.

دلم خیلی میگیره وقتی یادش میوفتم.

بیاید از خاطراتمون بگیم و لذت ببریم.

شاید حتی خاطرات مشترک داشته باشیم.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من به دهه شصتی بودم، چه بهتر که گذشته تموم شد، چه سمی بود، اصلا هم یادش بخیر نباشه

سخت بود ولی خیلی شیرینتر و اسونتر از الان

حوصله ندارم بنویسم چون دو روز دیگه الکی الکی میترکونن هدر میره تراوشات ذهن خستم.من همون پیر پسر دو سال پیشم الان تکیده تر و فرتوت تر و تنهاتر از قبلم.قبلا صفر بودم الان منفی پنج

گذشته ها همیشه بهتره

امروز خوب نیست ولی چند سال دیگه حتی شایدم چند ماه دیگه میگیم یادش بخیر آذر ماه سال ۱۴۰۰ ...

بیخیال

بچه بودیم میخواستیم بزرگ شیم بزرگ شدیم گیر کردیم تو بچگیامون

خب دغدغه ها کمار بود

بیماری ها کمتر بود

هزینه ها کمتر بود

معلومه که خاطره انگیز ترم بود

ولی ترجیح میدم از امروز خاطره بسازم 

تنها چیزی که هر روز آتیشم میزنه پیر شدن کساییه که براشون حاضرم جونمو بدم...

من مسئول حرفی هستم که می زنم  اما مسئول برداشت شما از حرفم نیستم...!
گذشته ها همیشه بهتره امروز خوب نیست ولی چند سال دیگه حتی شایدم چند ماه دیگه میگیم یادش بخیر آذر ماه ...

دقیقا یکی از چیزایی که قلبمو به درد میاره تصویریه که از پدر و مادرم در گذشته دارم.

میبینم چقدر پیرتر شدن، چقدر تغییر کردن.

فقط کافیه که یه جمله، یه عکس، یه بو، یه صحنه ببرتم توی اون روزا... دلمو انگار چنگ میزنن.

نه از ناراحتیا، نه از حسرت.

بیشتر از روی دلتنگی، یا حتی بعضی وقتا از خوشحالی دلم میریزه.

نمیدونم چقدر میتونم منظورمو برسونم...