2777
2789

انتخاب رشتم ب جا تجربی میرفتم تربیت بدنی چون ورزشکارم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشتر با دوستام وقت می‌گذراندم  به  جای چندین سال درس خوندن وسال آخر   از کنکور زده شدن و اصلا نخوندن. رویه ام رو برعکس میکردم فقط پشت کنکور درس می‌خواندم.   دنبال علاقه ام یعنی نقاشی میرفتم.  ورزش رو به طور حرفه ای دنبال میکردم. دنبال پول بودم 

من اول اطلاعاتمو بالا میبردم حتما درس میخوندم و از همه مهمتر برای ازدواج چشممو باز میکردم که با دقت انتخاب میکردم و یه کم با جامعه به روز تر نگاه میکردم و خوب وبد رو از هم تشخیص میدادم تا تو همه انتخابام اون چیزی که عاشقشم رو انتخاب میکردم و اینکه ماشین میخریدم و با سماجت رانندگی میکردم