2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشق یکی بودم که ۱ سال بودیم باهم و خیلی کات داشتیم سر موضوع های مختلف و شکاک بودنش همش هم از سمت اون بود هدف ازدواج بود و خانوادش راضی نبودن تا اینکه دوباره چند وقت کات بودیم سر چند تا شماره بلاک شده و واقعا هم چیزی نبودن اسنپ مزاحمت شده بود و باز برگشت بعد ۱ ماه  و اصرار کرد من دیدمش تو واتساپش دیدم  ۲ تا دختر بود که بهش ابزار علاقه کرده بودن و این گفته رابطه ما تموم  شده مزاحم نشید فلان و بهم گفت ۲ بار دیدم این یکی رو دختره مژه کار بود قشنگ پروفایلش تو ذهنم  بود گفتم بلاکش کن  گفت باشه چند روز بعدش تو اینستا دیدم همون دختره بود عکس پروفایلش دقیق یادمه بهش گفتم این که بلاک نکردی گفت تو واتساپ بلاک کردم تو اینستا کاری بهم نداشتیم که منم به دختره میام دادم الکی قسمت کاشت مژه پرسیدم و گفتم شمارت بده هماهنگ کنم برای مژه دیدم سریع پسره بهم پی ام داد که این چه کاریه آبروم بردی فلان تو بچه ای این چه فازیه و خلاصه حرف حرف که کارت اشتباه بود خطا کردی این دختر عموم بود در صورتی که الکی میگفت میدونم نبود اخه قبلا با دختر عموش رابطه عاشقانه داشت ۵ سال پیش اما این اون نبود منم دیدم این واکنش نشون داد به دختره گفتم این با من بوده و هست 

گفت من همه چی میدونم و نمیتونم جوابی بدم باید بلاکت کنم و گفته که جوابت ندم خودم هر چی باید میدونم و راحت بلاک کرد بعدشم پسره باهام کات کرد و بهونه اینا اورد اصلا نفهمیدم چی شد و چه اتفاقی افتاد که انقدر هنوز هنگم متعجبم که چی شد و چی بود اصلا 

خب دختره دوسدخترش بوده و پسره خرش کرده ک تو براش مهم نیستیو اینا

خب منم همینو میگم کسی که ثابت اصلا نکرد و گردن هم نگرفت و به راحتی رفت کات کرد اما همش ادعای خواستن و دوست داشتنی میشد بخدا فک نمیکردم همچین چیزی ببینم حتما خیلی زمان بوده وگرنه کسی که نمیاد به ی رابطه چند روزه یکی رو بفروشه