عاشق یکی بودم که ۱ سال بودیم باهم و خیلی کات داشتیم سر موضوع های مختلف و شکاک بودنش همش هم از سمت اون بود هدف ازدواج بود و خانوادش راضی نبودن تا اینکه دوباره چند وقت کات بودیم سر چند تا شماره بلاک شده و واقعا هم چیزی نبودن اسنپ مزاحمت شده بود و باز برگشت بعد ۱ ماه و اصرار کرد من دیدمش تو واتساپش دیدم ۲ تا دختر بود که بهش ابزار علاقه کرده بودن و این گفته رابطه ما تموم شده مزاحم نشید فلان و بهم گفت ۲ بار دیدم این یکی رو دختره مژه کار بود قشنگ پروفایلش تو ذهنم بود گفتم بلاکش کن گفت باشه چند روز بعدش تو اینستا دیدم همون دختره بود عکس پروفایلش دقیق یادمه بهش گفتم این که بلاک نکردی گفت تو واتساپ بلاک کردم تو اینستا کاری بهم نداشتیم که منم به دختره میام دادم الکی قسمت کاشت مژه پرسیدم و گفتم شمارت بده هماهنگ کنم برای مژه دیدم سریع پسره بهم پی ام داد که این چه کاریه آبروم بردی فلان تو بچه ای این چه فازیه و خلاصه حرف حرف که کارت اشتباه بود خطا کردی این دختر عموم بود در صورتی که الکی میگفت میدونم نبود اخه قبلا با دختر عموش رابطه عاشقانه داشت ۵ سال پیش اما این اون نبود منم دیدم این واکنش نشون داد به دختره گفتم این با من بوده و هست