2777
2789

مثلا میگ سریع باش،روشن کن،حرکت کن،برودیگ ،ب اینا توجه نکن عمدی اینکارمیکنن بااون صدای نکره اشون 😂انقدم گنده ان نصفشون روآدمه 

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس بگو رد شدم رفت 😂😥

ن اینطوری نگو بعدم همیشه اینطوری نیس فقط حواست ب کلاج باشه حله آروم آروم پاتوبیاربالا وهم زمان گاز بده البته اونم آروم

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
ن اینطوری نگو بعدم همیشه اینطوری نیس فقط حواست ب کلاج باشه حله آروم آروم پاتوبیاربالا وهم زمان گاز ب ...

ماشین اموزشکاه یجوریه مثلا اروم گاز میدم بهمین راحتیا خاموش نمیشه خواستم ببینم ماشین تمرین هم اینجوریه 

من شیش بار رد شدم ول کردم دیکه النم باردارم کاردکسمم اردیبهشت باطل میشه من الن بعد دوسال حتی روشن کردنم یادم رفته اسمش میاد کلی استرس دارم دیکه خجالت میکشم برم دنبالش باز رد شم،به جز ماشینای آموزشگاه تمرین نداشتم

خدایا شکرت که یه بار دیگه مهربونیت را به رخم کشیدی 😍ممنونم که پسرمو بهم برگردوندی خدایا سالم بزار بغلم🤲🤲🤲عاشقتم خدا❤️💫خدای خوبم،خودت بهتر از زندگیم با خبری،خودت خوب میدونی تو دلم چه خبره،میدونم مثل همیشه دستمو میگیری،میدونم تنهام نمیزاری،خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی🥺 دلم پر میکشه واسه دیدنش،خدایا ناشکری نمیکنم عاشق دو تا دسته گلمم،ولی من زیاده خواهم پسرمم میخوام چون میدونم تو کریمی،تو رحیمی،تو غفوری،چون میدونم بخوای بدی میدی،خدایا امیدم به توعه نا امیدم نکن،دوستت دارم چون میدونم جات تو دلمه چون خودت گفتی تو دلای شکسته جا داری💞
ماشین اموزشکاه یجوریه مثلا اروم گاز میدم بهمین راحتیا خاموش نمیشه خواستم ببینم ماشین تمرین هم اینجور ...

ماشینی که امتحان میگیرن پدالاش سفت ترن

خدایا شکرت که یه بار دیگه مهربونیت را به رخم کشیدی 😍ممنونم که پسرمو بهم برگردوندی خدایا سالم بزار بغلم🤲🤲🤲عاشقتم خدا❤️💫خدای خوبم،خودت بهتر از زندگیم با خبری،خودت خوب میدونی تو دلم چه خبره،میدونم مثل همیشه دستمو میگیری،میدونم تنهام نمیزاری،خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی🥺 دلم پر میکشه واسه دیدنش،خدایا ناشکری نمیکنم عاشق دو تا دسته گلمم،ولی من زیاده خواهم پسرمم میخوام چون میدونم تو کریمی،تو رحیمی،تو غفوری،چون میدونم بخوای بدی میدی،خدایا امیدم به توعه نا امیدم نکن،دوستت دارم چون میدونم جات تو دلمه چون خودت گفتی تو دلای شکسته جا داری💞
من شیش بار رد شدم ول کردم دیکه النم باردارم کاردکسمم اردیبهشت باطل میشه من الن بعد دوسال حتی روشن کر ...

در ضمن آیین نامه را سری اول قبول شدم

من شیش بار رد شدم ول کردم دیکه النم باردارم کاردکسمم اردیبهشت باطل میشه من الن بعد دوسال حتی روشن کر ...

انشالله بسلامتی فارغ بشی عزیزم . معمولا سر چه چیزهایی زد میشدین

ماشین اموزشکاه یجوریه مثلا اروم گاز میدم بهمین راحتیا خاموش نمیشه خواستم ببینم ماشین تمرین هم اینجور ...

ن ماشین تمرین زودخاموش میشه حواست بایدباشه من یبارم ماشین آموزشگاه خاموش نکردم ولی ماشین تمرین باراول ک دستم نیومده بود همش خاموش میکردم 

عزیزم استرس نداشته باش،ماشین آموزشگاه با ماشین آزمون فرق داره،ماشین آزمون داغونه کلاجش پایینه سریع خاموش میشه،افسر من ماشین گذاشت رو دنده خاموش کرد ک موقع روشن شدن ببینه خلاص میکنم یا نه ،دوبل خیلی کار کن همشون دوبل میگیرن

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
انشالله بسلامتی فارغ بشی عزیزم . معمولا سر چه چیزهایی زد میشدین

اکثرا خاموش کردم