2777
2789

چیز سختی نیست دراز میکشی یه چیز به شکمت می بیندن بیست دقیقه یه طرفه دراز میکشی بعد نوار قلبشو میدن میبری دکترت نشون میدب

اي دير يافته با تو سخن مي گويم ،بسان ابر که با توفان،بسان علف که با صحرا،بسان باران که با دريا،بسان پرنده که با بهار،بسان درخت که با جنگل سخن مي گويد،زيرا که من ريشه هاي تو را دريافته ام،زيرا که صداي من،با صداي تو آشناست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعا درد داره؟

نه اصلا درد نداره انگار تو خونه دراز کشیدی

اي دير يافته با تو سخن مي گويم ،بسان ابر که با توفان،بسان علف که با صحرا،بسان باران که با دريا،بسان پرنده که با بهار،بسان درخت که با جنگل سخن مي گويد،زيرا که من ريشه هاي تو را دريافته ام،زيرا که صداي من،با صداي تو آشناست

از هفته سی به بعد هر وقت بری چکاب انجام میدن من دو بار رفتم

🤣

والا تا اون حد راحته دیگه😂

نه عزیزم،هفت ساله ازدواج کردم،بچه ندارم دعاکن منم بارداربشم

انشالله به حق آبروی خانم فاطمه ی زهرا خدا دامنت و سبز کنه،یه بچه سالم و صالح نصیبت کنه

خسته ترینم