2777
2789
عنوان

کمربند برای زایمان

52 بازدید | 4 پست

سلام دوستان شب تون به خیر 

می خواستم بدونم باید واسه بعد عمل چه کمربندی بگیرم؟ چیز خاصی هست؟ یا از این قهوه ای ها که چسب داره بگیرم؟

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
نیاز نیست عزیزم به یه روسری چیزی ببند خیلیم سفت نباشه من بطبیعی بودم اصلا نبستم 

ممنونم❤

من سزارینم نزدیک زایمانمه قشنگ گیج شدم

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم❤ من سزارینم نزدیک زایمانمه قشنگ گیج شدم

نه بابا نیاز نیست حتما کمربند باشه سفت ببندی،من خواهرمم دوبار زایمان سزارین کرد عروسمونم همینوطور با  پارچه یا روسری نخی بستن اونم نه خیلی سفت

نه بابا نیاز نیست حتما کمربند باشه سفت ببندی،من خواهرمم دوبار زایمان سزارین کرد عروسمونم همینوطور با ...

چقدر خوب پس منم همین کار رو میکنم👌👌