2777
2789
عنوان

تقصیر من ؟

149 بازدید | 11 پست

خب من یه مدت با پسر عمم چت میکردم یه سال ازم بزرگتر و چت بدی نداشتم و اصلا اینطوری نبود خیلی چت کنیم ماهی یبار یا دو بار یه چیزی مداد منم جوابش میدادم . و خودش شروع کننده بود و هی پیام میداد بعد من چون میدونستم مامانم خوشش نمیومد سریع خداحافظی میکردم . یه روز پسر عمم اومد گفت مامانم گفته به مامانت بگی فلان چیز و بخری ‌‌‌‌‌ازمحلتون ( شهرشون دور تر ) بعد من به مامانم گفتم دیدم چند وقت هی نمیگیره گفتم یادش رفته شاید بعد به مامانم دوباره گفتم !! گفت نمی‌گیرم وقتی پسر عمت بهت گفته ، گفتم اگه عمه بهم می‌گفت می‌گرفتی؟ گفت آره ولی وقتی اونو فرستاده نمیگیرم ! کلا مامانم از چت با حتی پسر یه سال کوچیک تر از خودمم خوشش نمیاد /:

الان استرس دارم چون عمم فکر کنم می‌دونه و مشکلی نداره (: اما مامان من خیلی بدش میاد . میگم نکنه عمم به مامانم بگه چرا نگرفتی بعد مامانم بگه به پسرت فرستادی به دخترم بگه بعد عمم بگه دیدم این دو تا باهم چت می‌کنن گفتم بهش بگه . . چون اگه بفهمه تا چند وقت ماجرا داریم . نیمدونم تقصیر من یا نه

تو همان خنده‌ی شیرینِ میانِ غم و اندوهِ منی !…

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عمت اونجوری نمیگه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
اگر عمت ی همچین ادم رو مخیه اشتباه کردی دیگه.ادم چتم بخواد بکنه با غریبه ن فامیل ک شر بشه

اون یه چیز می‌گفت منم از ادب جواب میدادم نمیتونم که بش بگم با من چت نکن مامانم نمیذارع عین بچه کوچولو ها که میگن مامانم گفته فلان

مامانتم دیگه خیلی رو سن حساسه،حالا یه سال کوچیکتر مگه چی میشه،مهم اینه که خود پسره عاقل باشه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
مامانتم دیگه خیلی رو سن حساسه،حالا یه سال کوچیکتر مگه چی میشه،مهم اینه که خود پسره عاقل باشه

منم مشکلی ندارم با چت اگه خودم دخترمو بشناسم و اطمینان داشته باشم واقعا ، خیلی سخت گیره منم کاریش نمیتونم بکنم ، چند تا دلیل چرت و پرت میاره

اون یه چیز می‌گفت منم از ادب جواب میدادم نمیتونم که بش بگم با من چت نکن مامانم نمیذارع عین بچه کوچول ...

دیر به دیر جواب میدادی یا جواب نمیدادی بهتر بود.چون ازت بزرگتره ممکنه بخوان بهت بچسبوننش...کوچولو نیستی ولی خب اگر بیان جلو عمت بگه شما راضی هستی با پسرشم درارتباط بودی چی؟؟؟اون قدر ازاین اتفاقا دیدمو شنیدم..چون شما دختری خانوادت حساسن.عمت مادر ی پسره اصلا براش مهم نیست

دیر به دیر جواب میدادی یا جواب نمیدادی بهتر بود.چون ازت بزرگتره ممکنه بخوان بهت بچسبوننش...کوچولو نی ...

سعی میکردم کاملا دیر به دیر جواب بدم الآنم چیز میفرسته اینستا دیگه فقط لایک میکنم همین . الان استرس دارم همش (:

سعی میکردم کاملا دیر به دیر جواب بدم الآنم چیز میفرسته اینستا دیگه فقط لایک میکنم همین . الان استرس ...

استرس نداشته باش..اگر حرفی زدن بگو من کلا فراموش کردم به مامانم بگم راستش.اون قدر دغدغه دارم ک فکرشم نمیکنی.جواب فلانیو ب زور دادم زشت نباشه.بعدم ی لبخند.