2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس میکنم خودت اون دختر پونزدع ساله ای حس نمیکنم مطمعنم

عزیزم من مسئول حس شما نیستم اگه خودم اون بودم که میومدم میگفتم واقعا چه ترسی دارم که بگم؟ولی نیستم مادرشم چه چیزایی میگید واقعا

عع یعنی کیست یا تنبلی تخمدان نیست ؟آخه ما سابقه کیست و اینجور چیزا نداریم ولی خالش قبلا نامنظم بوده ...

منم کسایی رو اطرافم دیدم که اونجوری شدن سال اول پریود بیشتر نامنظمه اصلا نترس سال دوم کمتر میشه اگه نشد ببر دکتر .چون تو سن اونا هورمون ها فوران میکنن از اونه

😎😉😉😑😑
عزیزم من مسئول حس شما نیستم اگه خودم اون بودم که میومدم میگفتم واقعا چه ترسی دارم که بگم؟ولی نیستم م ...

خب اگه مادرشی چرا همه تاپیکات درباره مادری که دختر پونزدع ساله داره خودتم بودی مشکوک می‌شدی 

خب اگه مادرشی چرا همه تاپیکات درباره مادری که دختر پونزدع ساله داره خودتم بودی مشکوک می‌شدی 

آخه من از دست دخترم واقعا نمیدونم چیکار کنم هروز یه داستان دارم باهاش اصلا حرف گوش نمیده میگم بیا بریم دکتر نمیاد میره عاشق میشه یروز می خواد ازدواج کنه یه روز میگه میخوام برم لیزر از این سن واقعا دیگه کم آوردم در برابرش😔😭

پس ببرش یه متخصص زنان ببینه فقط یه سونو میکنه و اگه مشکلی باشه دارو میده چند ماه

اونکه حتما میبرم 

نمیاد بریم دکتر نمیدونم چیکارش کنم البته هنوز دوسال کامل نشده که پریود میشه