سلاملکم 😊خانوما هفته پیش که هوا ب شدت آلوده بود خواهرزادم اومد خونمون اون هم خودش و هم خواهرم هردو آلرژی دارن ولی بچه همش عطسه میزد وعلایم دیگه ای نداشت منم ماسکمو زدم برا احتیاط .حالا اون که فرداصبحش کاملا خوبه خوب شد و دیگه هیچ مشکلی نداشت ولی من ۱ هفته صبر کردم ک واکسنمو بعد بزنم .حالامن امروز ۲ بار عطسه زدم و گلوم انگار یکم خارش داره و هیچ مشکلی ندارم .اشکال نداره واکسن بزنم؟البته خیلیم وسواس دارم تا الان عقب انداختم هی واکسنو ب خاطر ترسای الکی😑حاالا اشکال نداره واکسن بزنم ؟
باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...
نه فقط دوز دوم یکم دستم درد گرفت بی حس شد الان خوبم
باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...