2821
2789
عنوان

مسافرت عید

125 بازدید | 9 پست

با بچه کوچک ( الان تقریبا ۱۷ ماهشه. تا عید میشه ۲۰ ماهش) که شیر هم نمیخوره. فقط غذا و فرنی اینا. کسایی که تجربه این شرایطو دارن بگن چکار کنم بهتره ؟ توضیح اینکه تقریبا ۳ ساله مسافرت نرفتیم و خیلی خیلی دلم گرفته. احتیاج به یه تغییر حال و هوا دارم. شهر آبا و اجدادی هم که میشه رفت . ولی اونجا همش میشه دید و بازدید و اصلا معلوم نمیشه کی تعطیلات تموم شد.  . من احتیاج به یه آرامش واقعی دارم. آیا دست یافتنی هست یا نه ؟ 

) از نظر مالی مشکل نیست خداروشکر ) 

یه خانم مستقل و قوی 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من دخترم 18 ماهشه دو هفته پیش رفتم شمال .. منم دوسال بیشتر نزفته بودم از وقت کرونا اومد خونه نشین شدیم .. ولی بهتره عید نری چون خطرناکه شلوغ میشه .. من وسط هفته هم رفتم خلوت بود ...

بچت بزرگه نوزاد نیس ک گلم.برید خوش باشید

راس میگی ؟ از وقتی بچه دنیا اومده کرونا هم بود نرفتیم جایی. میترسم برا بچه سخت بشه. خدا کنه همینطور که میگی آسون بشه رفت 

یه خانم مستقل و قوی 
من دخترم 18 ماهشه دو هفته پیش رفتم شمال .. منم دوسال بیشتر نزفته بودم از وقت کرونا اومد خونه نشین شد ...

چه خو ب . خوش گذشت؟ برا بچه سخت نشد ؟ غذا همه چی میخوره؟ دندون داره ؟ 

یه خانم مستقل و قوی 
راس میگی ؟ از وقتی بچه دنیا اومده کرونا هم بود نرفتیم جایی. میترسم برا بچه سخت بشه. خدا کنه همینطور ...

مسافرت برا روحیه لازمه..بچه هم ک با همکاری همسرت نگهدارید .بچه ها معمولا تو ماشین میخابن

از الان نمیشه پیش بینی کرد باید شرایط کرونارو بسنجی تااون موقع.چون بچه کوچیکم داری به مراتب سخت تره.به نظرم قصد داری اب و هوا عوض کنی تو عید نرو.چون هم خیلی شلوغه هم نگرانیت بابت کرونا بیشتر