2777
2789
عنوان

غنکبوت😨

44 بازدید | 9 پست

واییییی انقد میترسم از عنکبوت فوبیا دارم بهش از صبح نرفتم دستشویی یدونه ازین عنکبوتا که میپرن کوچولو هستن دیدم😥😥😫😫

دوست ندارم !!نه دیگه دوست ندارم!!! دیگه اطمینان به چشمای لوست ندارم *:..。o○  F  ○o。..:*عشق من به تو مثل شمردن ستاره هاست شاید فک کنی بی نهایت ولی فقط وقت تلف کردنه ➷➷چشمات برای من مثل ستاره های آسمون میمونه🫠ی دخترم که فن تعصبی نیماره

بگو یکی بیاد غنکبوته رو بگیره از دستشویی بندازع بیرون😬

🖤🕊                                                                                                                                                                                   خون جاری در خیابانها از مقابل خانه‌ی شما نمیگذرد؟                               

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

واقعا غمکبوت ها موجوتاتی طرصناک حسطند،بی صوات هم خودطی

من اشتباه نوشتم ببخشید☺

دوست ندارم !!نه دیگه دوست ندارم!!! دیگه اطمینان به چشمای لوست ندارم *:..。o○  F  ○o。..:*عشق من به تو مثل شمردن ستاره هاست شاید فک کنی بی نهایت ولی فقط وقت تلف کردنه ➷➷چشمات برای من مثل ستاره های آسمون میمونه🫠ی دخترم که فن تعصبی نیماره

عنکبوت یا سگ وحشی فقط یک سگ وحشی می تونه با یک قلب ❤️ فوق‌العاده همچین رفتار وحشیانه ای داشته باشه متاسفم که حواسم بهش نبود، می خوام با مدرک پوزه کثیف این سگ وحشی رو به خاک بمالم 🙈🙈🙈🙈 کاش بشه سگ قلاده شکسته ای که یک مشت سیب زمینی در اطرافش هستند و به جای زدن تو دهنش باهاش همراهی می‌کنند تا آبروی کل خانواده شو یک جا به باد بده 

قلب ❤️ فوق‌العاده ببخشید ببخشید ببخشید 

حوصله پاسخ به چرندیاتتو ندارم با اون دل خجسته ات ، اما تو خوشحال باش که عقده ات رو خالی کردی ، خوشحالم که خوشحالی 😊😉

انقد استرس دارم اشتباه نوشتم شما به بزرگی خودتون ببخشید🤗

2827
2791
2779
2792