2777
2789
عنوان

پس انداز

97 بازدید | 12 پست

سلام خانما.

من خودم و شوهرم خیلی دوست داریم پس انداز داشته باشیم اما خوب همین که کمی پول جمع میشه که باهاش طلا یا سکه بخریم واسه پس انداز فوری یه مشکل به وجود میاد که نمیشه و پول خرج میشه.

البته  خودم شنیدم که مادر شوهرم هم به شوهرم گفته که واسه زنت طلا نخر اگه روزی طلاهارا برداشت واسه خودش تو دستت به جایی بند نیست در صورتیکه من وشوهرم عاشق همیم و دوست ندارم به خانوادش بی احترامی کنم .

خواهشا راهنماییم کنید که چطوری واسه خودم پس انداز کنم بدون اینکه شوهرم بفهمه البته بعد که پولام جمع شد حتما حتما بهش میگم اما موقعی که در حال پس انداز هستم نمیخوام در جریان باشه.

در ضمن من خودم درامدی ندارم و دانشجو ارشد هستم و فعلا خانه دار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول از همه اینو از ذهنتون بیرون کنین که پول و برای روز مبادا پس انداز کنین 

بالاخره آدم باید برای آینده یه پشتوانه داشته باشه.

البته ما پس انداز میخواییم داشته باشیم که بعد باهاشون خونه بخریم

بالاخره آدم باید برای آینده یه پشتوانه داشته باشه. البته ما پس انداز میخواییم داشته باشیم که بعد با ...

پس انداز خوبه ولی روز مبادا رو از روش حذف کن 

روز مبادا که میگی یه مشکل پیش میاد پول برای مشکل خرج میشه

من کلا قصدم خیره . اما نمیشه 

گلم با پس انداز کردن توی ایران به هیچجا نمیرسی. اکر میخای خونه بخری یا حداقل یه پولی دستت بیاد که ارزش داشته باشه باید سرمایه گذاری کنی.یا روی طلا یا ارز دیجیتال. من خودم توکار ارزم و وقتی به یه مبلغی میرسه تبدیل میکنم به طلا

شما با چه مبلغی شروع کردید؟

من دفعه اول که هیچ اشنایی نداشتم ۳ میلیون خرید زدم.پارسال اذر ماه بود.بعد دیدم واقعا سودش خوبه ۳۰ تومن دیگه وارد کردم و دیگه نگهداشتم. به ۵۰۰ رسید و دوباره یکهفته قبل یه اصلاح خورد بازار پولم یه خورده کمتر شد ولی هنوز کلی توی سودم. امروزم بازار برگشت زد و مثبت شد

من دفعه اول که هیچ اشنایی نداشتم ۳ میلیون خرید زدم.پارسال اذر ماه بود.بعد دیدم واقعا سودش خوبه ۳۰ تو ...

از چه سایتی خرید میزنید؟

من تا الان اصلا ارز دیجیتال نخریدم

از چه سایتی خرید میزنید؟ من تا الان اصلا ارز دیجیتال نخریدم

باید یه صرافی ایرانی ثبت نام کنی و احراز هویت کنی.مثل صرافی تبدیل یا نت برگ یا ابان تتر ..‌ بعد خرید میزنی ولی  ارزهاتو نباید توی صرافی نگهداری. باید ببری ولت توی گوگل سرچ کن و مطالعه کن اطلاعاتتو ببر بالا.ببین اینا کد هستن و با یه سهل انگاری میتونن داراییتو بردارن ولی اطلاعاتتو ببر بالا اگر میخای شروع کنی