2777
2789
عنوان

آزمایش

85 بازدید | 14 پست

سلام.دکترزنان برای شوهرم آزمایش نوشته نمیدونم برای چی هست ؟ برای ارزیابی چی هست ..برای بارداری دوم رفتم تعیین جنسیت پسر .یه دختر دارم ..چندتا دکتر رفتم اینارو ننوشته .بنظرتون آزمایش خوبیه؟

منم میخوام واسه دومی اقدام کنم ینی واسه شوهرمم مینویسه؟راستی دکتر معاینه هم کرد شمارو یا فقط چکاپ نو ...

عزیزم من دکتر دختر خودم بهم گفت برای تعیین جنسیت فقط برات آی وی اف میکنم .یسری قرص اینام برای خودمو شوهرم نوشته بود دوماه خوردیم‌.اما الان پشیمون شدم عوارض داره هزینه بالا آیا بشه آیا نشه .....دکترم عوض کردم رفتم یه آزمایش دیکه برای شوهرم نوشته فقط برای خودم ننوشت..عزیزم کلا روش دکترا و آزمایشایی که ب ای آدم می‌نويسن فرق داره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم من دکتر دختر خودم بهم گفت برای تعیین جنسیت فقط برات آی وی اف میکنم .یسری قرص اینام برای خودمو ...

اشتباه شد من نمیخوام تعیین جنسیت کنم فقط قصد اقدام واسه بارداری دوم دارم 😊برای تعیین جنسیت هم خیلی روش دکترا جواب نمیده من دوستم کلی هزینه کرد ۶ماه رژیم رعایت کرد اخرشم اونی که میخواست نشد😑 

اشتباه شد من نمیخوام تعیین جنسیت کنم فقط قصد اقدام واسه بارداری دوم دارم 😊برای تعیین جنسیت هم خیلی ...

این دکتر که رفتم اصلا اهل رژیم  و اینا میگن نیست منم تعریف شنیدم رفتم پیشش..

دکترکومار

عزیزم جالبه دقیقا داشتم به دکتر کومار فکر میکردم که دیدم شماهم ایشونو گفتین حس شیشمم میگه نتیجه میگیرید زنداداش منم رفت پیشش و نتیجه گرفت.منتهاروم نمیشه ازش بپرسم.راحت نوبت میده سرش شلوغه؟ ویزیتش چه قدره؟حدودا چند بار باید مراجعه داشته باشیم؟

عزیزم جالبه دقیقا داشتم به دکتر کومار فکر میکردم که دیدم شماهم ایشونو گفتین حس شیشمم میگه نتیجه میگی ...

عزیزم زنداداش شما تعیین جنسیت رفته ؟ شنیدی کسی بره پیشش برای تعیین جنسیت نتیجه گرفته باشه

وای چقدر خوب ..کاش میدونستم چطور 

والا منم یه دختر دارم واقعا به خودم بود دوست داشتم دومی هم دوقلو دختر بشه ولی چون شوهرم تک پسر حتی پسرعمو هم نداره دوست داره دومی پسر بشه.روم نمیشه از زنداداشم بپرسم ولی یه بار گفت سر سومی رفتم کومار.الان هفت ماهشه و پسره