75sevda مدیر عضویت: 1400/07/29 تعداد پست: 837 عنوان درسته ک...؟ | مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 17 پست دوستان مادر شوهرم میگه تو مشهد شب یلدا نمیگیرن و خوراکی مث حلوای هویج و گردو...ندارن.راست میگه؟اینجوریه؟اخه ما میریم مشهد فک کنم شب یلدا اونجا باشیم🤩 عمری باشد جبران کنیم،خوبی را چندبار،بدی را صدبار🤞🏻 1400/09/16 | 14:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
minooo63 عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 9631 خیلیم عالی استارتر عزیزمشب یلدا به دور هم جمع شدن و شاد گذروندن بلندترین شب سال معروفه و اصل قصه ش خوراکی هاش نیستبه همین دلیله که هر منطقه ای خوراکی های خاص خودشون رو وارد این رسم کردناگه نوع خوراکی براتون مهمه خوراکی مدنظرتون رو با خودتون بیارین
75sevda مدیر استارتر عضویت: 1400/07/29 تعداد پست: 837 خیلیم عالی استارتر عزیزم شب یلدا به دور هم جمع شدن و شاد گذروندن بلندترین شب سال معروفه و اصل قصه ش ... اره حرف شما درسته دوست عزیز چون میخاستم اونجا میز تزیین کنم و عکس یادگاری بندازیم خاستم بدونم خوراکی هایی ک بهش علاقه دارم رو اونجاهم دارن یا تهیه کنم.🥰 عمری باشد جبران کنیم،خوبی را چندبار،بدی را صدبار🤞🏻
minooo63 عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 9631 اره حرف شما درسته دوست عزیز چون میخاستم اونجا میز تزیین کنم و عکس یادگاری بندازیم خاستم بدونم خوراکی ... خب من دستور پختشو بلد نیستمولی حتما مواد اولیه ش هستولی بازم خیلی حساسه برات بر دار از شهرتون