انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
سلام شرایط چیه؟فرزند جانباز؟یا خود جانباز ممنون بگین
فرزند شهید هستن. آره خیلی فرق داره نسبت به بقیه بیشتر میگیرن. کسریات حقوق هم که هس مثلا برا بیمه و اینا، مال اینا کسریات ندارن حکمشون هر چیه همونو دریافت میکنن.حقوق مدرک یه درجه بالاتر رو میدن مثلا همسرم فوق لیسانسه حقوق دکترا رو میدن
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
آره فک کنم تاثیر داره بسته به درصد ایثارگریتون تاثیر میذاره