2777
2789
عنوان

پسری که

119 بازدید | 11 پست

اینو میذاره استوریش یعنی شکست عشقی خورده یا عشقش یکطرفست؟

ای دل مگفتمت مرو در راه عشق ؟

رفتی بسوز اینهمه سوختن سزای توست 🥀

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

هردو مورد 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینطوری شاید گزاشته

نه مطمئنم همینجوری نذاشته 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
تو پیجشو مگع دنبال میکنی؟

یه پیج فیک دارم میرم استوری هاشو می بینم 

خوش بحالت حداقل میتونی ببینیش من چی باید بگم😔

هر روز دارم ازش زده تر میشم 

چون فکر می کردم خیلی پاک و نجیب و مذهبیه 

اما از وقتی استوری هاشو می بینم فهمیدم که سیگاریه 

دوستاش خیلی لاتن 

دوست دختر داشته 

هر روز دارم ازش زده تر میشم  چون فکر می کردم خیلی پاک و نجیب و مذهبیه  اما از وقتی استور ...

ولی من ۳ ساله عاشقشم بعد مامانش خیلی مواظبشه نمیزاره حتی بچش ماهواره ببینه گوشیشم چک میکنه مامانش 

عیب نداره تو دوباره چند سال دیگه عاشق ی آدم دیگه میشی  ی آدم بهتر که تو رو دوست داره 😍😍😍

😎🤏
ولی من ۳ ساله عاشقشم بعد مامانش خیلی مواظبشه نمیزاره حتی بچش ماهواره ببینه گوشیشم چک میکنه مامانش&nb ...

چه خوب 

خدا کنه 🌹❤