2777
2789
عنوان

گاو🐮

378 بازدید | 17 پست

پسری ک باهاشم و خیلیم همو دوس داشتیم دیشب ساعت ها آنلاین شد ولی پیام منو نگا نکرد

صبحش و دیروزش خیلی باهام خوب حرف زده بود و با وجود مشکلی ک چن وقته داره(ک ب خاطرش چن وقته سرده)، باهام با محبت حرف میزد اما یهو دیشب این حرکتو زد..منم کلی غر فرستادم براش و نوشتم دیگه همه چی خراب شده و این حرفا و هیچ کدومم سین نکرده😑

واقعا حرصم دراومده دیشب نخوابیدم نمیدونم چ کنم؟فقط بگم قصدمون جدی بود و پسر موجهیه خیر سرش🙁

:)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😁

دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه   بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫

اشتباه کردی پیام دادی 

امروز یه استوری شاد بزار 

ترجیها تو استوری ببینه شما بیرونی با دوستات و یا حالا هر کس دیگه و خلاصه حسابی شاد باش و نشون بده این شادیتو و به خودت برس و کیف کن و بزن و برقص و موزیک شاد تو ماشین و ...‌😂

شاید گوشیش دست یکی بوده یا کار مهمی داشته

🤭 اگه کتاب و فیلم و سریال تخیلی خوب سراغ دارین بهم معرفی کنین مرسی از شما 😘❤🌺 اگه می‌خوایی منو قانع کنی لطفا بدون اعتقادات مذهبی و توهین قانعم کن😗
😁

چقده تو جیگری آخه😃😃😃😃

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

چقده تو جیگری آخه😃😃😃😃

تو جیگر تری😁

وقت داری بریم پی؟🤭

دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه   بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
تو جیگر تری😁 وقت داری بریم پی؟🤭

عاره آخجووووونم بریم😃😃😃😃😃

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

عاره آخجووووونم بریم😃😃😃😃😃

😍🤭بدوووو🏃‍♀️🏃‍♀️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز