2789
عنوان

چروک پیشونی

655 بازدید | 17 پست

کسی بوده که چروک رو بدون بوتاکس و تزریق ژل درمان کرده باشه من 28  سالمه خط اخم خیلی بدی دارم بیرون میرم تو آفتاب بیشتر جمع میشه خیلی ناراحتم چیکار کنم بدتر نشه 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عادت داری موقع حرف زدن ابروهاتو بدی بالا بخاطر همین پشونیت خط داره.

اره خیلی بد عادت دارم همینکه اخم میکنم دست خودم نیست بیشتر خط اخم اذیتم میکنه مخصوصا تو آفتاب میرم 

چرا اصرار داری بوتاکس نکنی . راه حل اصلیش بوتاکسه . اگه واقعا نمی خوای انجام بدی روغن و کرم های شبه بوتاکس بی تاثیر نیستن ولی فقط نرم ترش می کنن و از بین نمی برن کامل . حالا ضرری نداره روغن کرچک رو بیشتر گفتن خوبه.

از عوارض بوتاکس میترسم و اینکه هررچندماه باید مجدد بوتاکس کرد. افتادگی پلک خودم یکم دارم میترسم بیشت ...

نه . به نظرم خرج اضافه هست . کرم گرونه و زود تموم می شه . می گن مثلا اگر پیشونیت زیاد بالا رفت یا بد شد می شه درستش کرد . ولی اگر پایین بیوفته درست نمی شه تا بوتاکس کامل از بین بره . خوب جای مطمئن برو

اره خیلی بد عادت دارم همینکه اخم میکنم دست خودم نیست بیشتر خط اخم اذیتم میکنه مخصوصا تو آفتاب میرم&n ...

خب اگر سنت بالای سی ساله برو بوتاکس کن که بیشتر نشه.

من پوست صورتم خیلیییی نازک و خشکه. پیشونیم صافه ولی گوشه چشمام یکم خط خنده افتاده .ولی سنم زیر ۲۵ سال هست بخاطر همین میگن فعلا بوتاکس زوده 

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
خب اگر سنت بالای سی ساله برو بوتاکس کن که بیشتر نشه. من پوست صورتم خیلیییی نازک و خشکه. پیشونیم صاف ...

من 28 سالم هست بعد خط خنده زیر چشم هم زیاد شده اما بیشتر تو آفتاب ضایع میشن من مشکلم الان خط اخمه

از عوارض بوتاکس میترسم و اینکه هررچندماه باید مجدد بوتاکس کرد. افتادگی پلک خودم یکم دارم میترسم بیشت ...

الکی پولتو حروم نکن واسه کرم اینا 

بوتاکس کن چند روز مراعات کنی پلکت نمیوفته تازه دکترت کار بلد باشه ابروهات کشیده میکنه 

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
من 28 سالم هست بعد خط خنده زیر چشم هم زیاد شده اما بیشتر تو آفتاب ضایع میشن من مشکلم الان خط اخمه

حتما برو پیش دکتر فوق تخصص پوست.

من شنیدم بوتاکس که هی بزنی کم کم به مرور زمان چروکا سطحی تر میشن.

حالا بجز بوتاکس بالاخره دکتر درمانهای دیگه ای رو برات تجویز میکنه.

در عوض اعتماد به نفست میره بالا🤗

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
منم پوستم خسته و نازکه

اب هم روزی ۸ لیوان بخور.

دمنوش رازیانه هم برا پوست عالیه

من اینا رو بر اساس تجربه خودم میگم.