2777
2789
عنوان

مرد دزدددد😤😤😤

184 بازدید | 6 پست

بچه ها من میرفتم کانون کار میکردم به عنوان پشتیبان بعد مدیر گروهمون یه اقایی بود که دامپزشکه 

همون اول شروع کرد کوبیدن من که فکر نکن پزشکی خیلی شاخی و اینا بعد گفت من باور نمیکنم پزشکی کارت دانشجویی بیار😳درنهایت فقط دنبال پول بود فقققققط دزد به تمام معنا از هرجا میتونست میکند مثلا ما ماهی ۴۰۰ تومن مشاوره میدادیم به جای ده درصد ۳۰ درصد برمیداشت یا هرچی خلاصه من اومدم بیرون (ما یه چک ضمانت ده تومنی به کانون دادیم که اگه خواستیم انصراف بدین باید همه پولایی که گرفتیم پس یدیم وگرنه چک میذارن اجرا)بعد من قرارداد دقیق نخوندم عوضی انقدر منو با چک تهدید کرد که بابام گفت به درک بگو بذاره اجرا برده که گیر نیورده 

خلاصه بچه ها حواستون به کانون و اینجور ادماش باشه بعضیاشون فقط میخوان ازتون پول بکنن

برو بانک بگو چک دزدی باطل کنن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز