2777
2789
عنوان

خواب مادر بزرگ

173 بازدید | 17 پست

سلام دوستان مادر بزرگ من ۶ماهه که فوت کردن و سیده بودن و منم باردارم تازه۳ماهم شده خیلی خواب اونو میبینم . چند روزمونده به فوت کردنشم به من گفت دعا کن خوب بشم بیام خونه شما .به نظرتون تعبیرش چی میتونه باشه؟و چیکار کنم؟چند روز پیش شله زرد پختم به نامش

سلام

روحشون شاد باشه

براشون خیرات و صدقه بدید

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

شاید به خاطر اینکه زیاد بهشون فکر میکنید مرتب خوابشون می‌بینید 

براشون خیرات بدید 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدا رحمت کنه ایشون رو  

قبول باشه   

لطفا همیشه براش قرآن بخون و صلوات بگو و خیرات کن

سر خاکش باهاش صحبت کن چون روح آگاهه اینجوری آروم تر میگیره چون بعضی وقتا اموات نمیپذیرن رفتنشون رو و مرگ های یهویی اینجوریه

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   

خدابیامرزتشون...حتما اون مرحوم پیوند خیلی محکمی باهات داشته..رابطش با تو بهتر بوده...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
خدابیامرزتشون...حتما اون مرحوم پیوند خیلی محکمی باهات داشته..رابطش با تو بهتر بوده...

خیلی دوسش داشتم امشبم خواب دیدم بهم زنگ زده میگه تورو خواب دیدم منتهی خوابش یادم نمیاد چی گفت 

باشه گلم

مرسیی عزیزم 

من چند شب پیش خواب دیدم که حرم امام رضا هستم با مادرم فقط ما بودیم من رفتم دست گزاشتم رو ضریح گفتم یا امام رضا خودت حاجتمو بده 

قبل ترشم خواب دیدم عزاداری امام حسین پرچم سبز دستمع 

تعبیر خاصی داره اینا ؟

هرکی 
مرسیی عزیزم  من چند شب پیش خواب دیدم که حرم امام رضا هستم با مادرم فقط ما بودیم من رفتم دست گز ...

عااااااااااااااالیه خوابت

خواب حرم و ضریح و زیارت و دسته عزاداری و پرچم و بیرق و علم و غذای نذری همش حاجت رواییه

موفق باشی عزیزم

خدا رحمت کنه ایشون رو     قبول باشه     لطفا همیشه براش قرآن بخون و صلو ...

۱۰۰سال داشتن ولی خیلی روحیه شون ازما ها خوب بود .

براش هر روزآیت الکرسی میخونم خیراتم میدم.بعضا میگم شاید بچه من همون باشه چون میگفت دعا کن خوب شم حتما میام خونه شما

۱۰۰سال داشتن ولی خیلی روحیه شون ازما ها خوب بود . براش هر روزآیت الکرسی میخونم خیراتم میدم.بعضا میگ ...

الهی عزیزم آره متوجه م خداروشکر خوووووب زندگی کردن

خدا خیرت بده  

چون علاقه ی خاصی بهت داشته یا مثلا بهش الهام شده بارداری الان بیشتر باهات ارتباط میگیره

اما چون بارداری سعی کن دم غروبی قبرستون نری یا حتی ان شاءالله به سلامتی فارغ شدی بعد از زایمانت تا 40 روز

من خرافاتی نیستم اما اینا واقعیت داره از نظر مسائل دینی