کتک زدن همواره با ایجاد حس گناه، خشم، نفرت، پرخاشگری، اضطراب، افسردگی، درماندگی، کاهش عزت نفس و اختلالات ارتباطی و اختلال تمرکز در بچه ها همراه بوده است. خیلیا معتقدن روی پای بچه ها زدن مخصوصا کپل آسیبی نمیزنه. تو ایران به اون صورت نیس ک تو خارج وسعت داره. البته از قدیم اردنگی بوده اماهمیشه مردا ب هم یا پسرا میزدن. با توجه به دایره تجربیات و شنیده ها، به نظرتون به کپل بچه ها زدن چه تاثیراتی بعدا از لحاظ جنسی یا روحی روشون گذاشته؟ آیا دختری رو دیدین کپدر مادر این مدلی بزننش و چه تاثیری بعدا روش داشته ولو در حد یک ضربه. تجربه خودم: دو سه دخترو دیدم ک از مادر خوردن گرایشات دو جنس گرا پیدا کردن.
. ی جا خوندم مادری ک ب رون دخترش ک دیگه ده سال شده یا شایدم کم سن تر یادم نیس دست بزنه ب غیرضرورت مثل شعبه ای از زناست!
دخترهای کوچیکترو دیدم پدر بزنه بشون هنوز اثارشو نمیدونم روشون.
اینم بگم اصلا با کتک موافق نیستم. اما اگه دخترم بزرگ بشه و لازم باشه یک جا ادب شه اون سبکی ک دین مون گفته در حد نهایت سه تا شش ضربه بخوره برای تادیب، کجاش بزنیم. البته من اصلا دل کتک ندارم. پدرش مگه بزنه. وقتی بهش فک میکنم دلم نمیاد هیچ جایش بزنه جز کپلش. احساس میکنم درد ب اونجاش اذیتم نمیکنه. به خدا جدی دارم میگم خیلی احساس بدی پیدا میکنم بزنه حتی روی دستش یا بازوش یا کمرش. انگار قلبم میریزه پایین. خواهشاً جدی بهم پاسخ بدین دنبال مسخره بازی نیستم. اگر دور برتون بچه هابی دیدین ک کتک خوردن و اثرش رو مشاهده کردین مخصوصا این سبک خاصی گفتم و در این رابطه تجربه ای دارید بهم بگید. مقاله هم خوندم ولی ب چیز مطمینی نرسیدم. ی فیلم البته هس یک روش خطرناک اون خیلی توش خشونت بوده. من منظورم چند ضربه کمی دردناک اما ن با شدت و خشونت و جهت تادیبه.