2777
2789
عنوان

اثرات کتک زدن

3855 بازدید | 32 پست

کتک زدن همواره با ایجاد حس گناه، خشم، نفرت، پرخاشگری، اضطراب، افسردگی، درماندگی، کاهش عزت نفس و اختلالات ارتباطی و اختلال تمرکز در بچه ها همراه بوده است. خیلیا معتقدن روی پای بچه ها زدن مخصوصا کپل آسیبی نمیزنه. تو ایران به اون صورت نیس ک تو خارج وسعت داره. البته از قدیم اردنگی بوده اماهمیشه مردا ب هم یا پسرا میزدن.   با توجه به دایره تجربیات و شنیده ها، به نظرتون به کپل بچه ها زدن چه تاثیراتی بعدا از لحاظ جنسی یا روحی روشون گذاشته؟ آیا دختری رو دیدین ک‌پدر مادر این مدلی بزننش و چه تاثیری بعدا روش داشته ولو در حد یک ضربه. تجربه خودم: دو سه دخترو دیدم ک از مادر خوردن گرایشات دو جنس گرا پیدا کردن.

. ی جا خوندم مادری ک ب رون دخترش ک دیگه ده سال شده یا شایدم کم سن تر یادم نیس دست بزنه ب غیرضرورت مثل شعبه ای از زناست! 

دخترهای کوچیکترو دیدم پدر بزنه بشون هنوز اثارشو نمی‌دونم روشون.

اینم بگم اصلا با کتک موافق نیستم. اما اگه دخترم بزرگ بشه و لازم باشه یک جا ادب شه اون سبکی ک دین مون گفته در حد نهایت سه تا شش ضربه بخوره برای تادیب، کجاش بزنیم. البته من اصلا دل کتک ندارم.  پدرش مگه بزنه. وقتی بهش فک میکنم دلم نمیاد هیچ جایش بزنه جز کپلش. احساس میکنم درد ب اونجاش اذیتم نمیکنه. به خدا جدی دارم میگم خیلی احساس بدی پیدا میکنم بزنه حتی روی دستش یا بازوش یا کمرش. انگار قلبم می‌ریزه پایین. خواهشاً جدی بهم پاسخ بدین دنبال مسخره بازی نیستم. اگر دور برتون بچه هابی دیدین ک کتک خوردن و اثرش رو مشاهده کردین مخصوصا این سبک خاصی گفتم و در این رابطه تجربه ای دارید بهم بگید. مقاله هم خوندم ولی ب چیز مطمینی نرسیدم. ی فیلم البته هس یک روش خطرناک اون خیلی توش خشونت بوده. من منظورم چند ضربه کمی دردناک اما ن با شدت و خشونت و جهت تادیبه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐😐😑

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

اوا یعنی چی؟!؟ کدوم فتوا. چ مرضی. کلا تو ایران مشکل حرف زدن هستا. چ فکر مسمومی. استدلال و گرفتن ازتون؟!؟ صحبت کردن و سوال کردن گناهه؟ چرا مثل پیرزنا برخورد می‌کنین با همه چی فقط لب گاز میگیرین. گفتم ک دارم سوال میکنم. 

اللهم شفع مرضانا

چرا واقعا ک. ب فرض از نظر تو بد باشه ک نمی‌دونم کجا حرفم بد بوده. دارم دورم در عمل این چیا رو میبینم ی چرخی بزنین هم که جا هست. پس چرا نشه دربارش تحقیق کرد. مگه اتفاق نمیفته

فتوا دادی ،حواست باشه

کدومش فتوا بود. من فتوا ندادم گلم میگم روایتی ی جا خوندم دقیقشک یادم نیس عجب بدبختیم تو این کشور. همه چی اتفاق نیفته فقط جرات نداری دربارش حرف بزنی. من راست راست گفتم. اگه فکرم غبطه خدا ک راضی تره با استدلال جوابمو بدین تا این که این مدلی برخورد کنین. 

پدرمادری ک بچشونو میزنن لیاقت بچه رو ندارن اون بچه پس فردا بزرگ شه نابود میشه از هرنظری لطفا صبر و حوصله بچه ندارین بچه نیارین ولی وقتی اوردین کتکش نزنین .من خیلی بدم میاد ازاین موضوع جاییم ببینم کسی بچشو میزنه تا چن روز اعصابم خورده واقعا😞😞

با اینکه حتی تو زندگیمون ی روز خوبم با هم ندیدیم اما هنوزم باور نکردم ما زنده ایم و از هم بریدیم ....💕🥲

خیلی از کشورا کوچکترین ضربه به بچه جرمه.خودت که می ضراراشو .خیلی از تنبیه های دیگه هست بجای کتک

لایک کردنتون مشکلی ندارم .اگه مخالف نظرم هستین  می تونین ریپلای کنید من سعی نمی کنم شما را قانع کنم و به دیدگاهتون احترام میزارم لطفا شما هم همینطور باشید .و گفتگو می کنم که با دیدگاه و زاویای دید دیگران آشنا شم.واینکه لطفا مهربون باشین چون مهربونی تنها زبانیست که تمام موجودات اون رو درک می کنن .ودر آخر می دونم که خیلی غلط تایپی دارم😂😂😂. صرف نظر از رنگ پوستت ،نژادت ،مذهب و جنسیت و موقیعت اجتماعیت من دوست دارمو  برام مهم و با ارزشی .با تشکر از تایمی که برا مطالع گذاشتین 💛

بچه بیا پایین سرمون درد گرفت بابا

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟)