2777
2789
عنوان

مو سفید

83 بازدید | 8 پست

سلام...من از18سالگی کم کم موهام سفید شدن.الان ک 30سالمه بگم 80درصد موهام سفیدن باورتون میشه.خیلی غصه میخورم همش باید ریشه هارو بگیرم.بعضی هام واقعا فرهنگ اینو ندارن ک یکی موش سفید باشه سریع میگن چند سالته مگه؟ چکا کنم...   

مثل‌ماه باش، همیشه کامل نیست؛اما‌همیشه زیباست🌛✨️

منم همین طورم و الان موهای سفیدم خیلی بیشتر از موهای سیاه م هست . بی خیال حرف دیگران برات مهم نباشه من مه مرتب رنگ ریشه میزارم خودم هر یک هفته در میون قبل حموم میزارم . هر دو سه ماه هم یه بار آرایشگاه میزارم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از 14 سالگی موهام. سفید شد 

بعضی ها فرهنگ ندارند 

من 27 ساله بودم که. زایمان کردم ..به خاطر بارداری موهام رو رنگ نکرده بودم .

باور کن بیبی فیس هم هستم .

مسئول نظافت اتاقم موهام رو که دید و درد داشتم گفت با این سن و سال بچه می خواستی چی کار 😫

خیلی دلم شکست

[QUOTE=218050496]منم همین طورم و الان موهای سفیدم خیلی بیشتر از موهای سیاه م هست . بی خیال حرف دیگران برات مهم نباشه ...[/QUO

اره دیگه باید همینکار کنم همیشه...ولی شوهرم میگه قشنگه جوگندمی شدن من دوسدارم.ولی خودم حس خوبی ندارم

من از 14 سالگی موهام. سفید شد  بعضی ها فرهنگ ندارند  من 27 ساله بودم که. زایمان کردم ..ب ...

اره دیدی...واقعا این حرفا دل آدمو بدرد میاره

منم از دوره دبیرستان موهام سفید شد الان که ۳۵ سالم کل موهام سفید شده . هر هفته رنگ میزارم آخرش میترسم سرطان بگیرم انقد رنگ میزارم . مادر شوهرم هر جا نشسته گفته عروسم کل موهاش سفیده 😔😔😔

منم از دوره دبیرستان موهام سفید شد الان که ۳۵ سالم کل موهام سفید شده . هر هفته رنگ میزارم آخرش میترس ...