2821
2789
عنوان

حس شیشم✨

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 224 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منو بگید تامنم بگم

فکرمیکنم خانواده یکم محدودت کردن یا مشکلی باهاشون داری یچی ک کلا ربط ب خانوادت داره 

ادم دمدمی مزاجی هستی یا سرد 

دیگ فکرکنم درونگرا باشی و از شلوغی بدت بیاد و اینا

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
عزیزم حس شیشم یا هرچی هرادمی داره مختص ب ادم خاصی نیست چون همه چشم سوم یا اجنا دارن حالا یا بازه یا ...

22 سالته 

منو بگین پس

🌼🍀اگر اونقدر شجاع بودی که شروع کردی، و اونقدر قوی هستی که داری ادامه میدی، پس حتماً اونقدر لیاقت داری که به خواسته ات، یا حتی به بهتر از اون برسی!   (متعهد❤️👩‍❤️‍👨)                  

لطفا یکی منو بگههههه  خیلی دلم میخواد بدونم چی فکر میکنه یه حس شیشمی نسبت به من منو بگیییین

اوم دلت میخاد خاص باشی دختر پر. شور و سرزنده ای هستی اما بعضی وقتا ی مسائلی پیش میاد ک حس میکنی افسرده ای یا داری میشی 

باعشقم کی آشتی میشیم؟دوست داره اشتی کنه؟ اون پیش قدم میشه؟

نمیدونم حدس میزنم اون پیش قدم میشه توام هی میخای ب بهونه های مختلف بهش اس بدی ولی نده خودش میاد روزشو دیگ نمیدونم 

اسم واقعیمو بگو عاطفه زدم اسم مورد علاقمه... تو هم ازم یچی بپرس شاید درست گفتم 😕😂✨

شماهم اسم واقعی منو بگو چون اسمم ارتمیس نیست اسم موردعلاقه مه 

اسمت  فاطمه یا فاطیما .. حس میکنم ی اسم مذهبیه

اردیبهشت ٢٢ساله مجرد

چ

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
فکرمیکنم خانواده یکم محدودت کردن یا مشکلی باهاشون داری یچی ک کلا ربط ب خانوادت داره  ادم دمدمی ...

خودت دختر سخت کوشی هستی ویه هدفی داری براش تلاش میکنی

.میشه برای حاجت دلم وگرفتاریم صلوات بفرستین😔
2823
2791
2779
2792