2777
2789
عنوان

تب و شیاف بچه

158 بازدید | 23 پست

سلام 

دخترم ۴ سالشه ساعت ۱ یهو تب شدید کرد تب ۳۹ درجه 

با پا شویه کم کردن لباس تب به ۳۸ رسوندم الان همسرم شیاف استامینوفن گرفت براش زدم چقدر طول می‌کشه تب بیاد پایین 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم ۴سالشه مریض شده دیروز تا حالا فقط داره بالا میاره.دکترم بردمش.سرمم زده .تازه یه نیم ساعتی می ...

اخی خیلی سخته مریضی بچه راضیم خودم ۱۰ روز مریض بشم اما دخترم یکساعتم مریض نشه کلا اعصابم بهم میریزه عصبی میشم بی قرار میشم نمی‌دونم چی کنم خواب کلا از چشمام می‌ره 

الان این چندتا سرفه ام کرد ببینم اگه ادامه دار بشه بیدار شد ببرم دکتر خدا کنه پسرت از خواب بیدار میشه کاملا خوب شده باشه 

اخی خیلی سخته مریضی بچه راضیم خودم ۱۰ روز مریض بشم اما دخترم یکساعتم مریض نشه کلا اعصابم بهم میریزه ...

ممنون عزیزم.انشالله حال دختر شما هم زود زود خوب بشه.♥️ .تو آبی که پاشویه می‌کنی یه قاشق کوچیک نمک بریز و آبش هم سرد نباشه یکم ولرم باشه.تا لرز نکنه بچه.نگران نباش خیلی زود خوب میشه انشالله با همون شیاف تب میاد پایین.بیماری بچه خیلی سخته.الهی تن هیچ بچه ای رنجور بستر بیماری نباشه🤲🤲

ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم.بر دشمن مرتضی علی ع لعنت.
شیاف زود تب رو کنترل میکنه نگران نباش فقط ببرش فردا دکتر حتما علت تب مشخص شه

اره بیدار بشه ۹ یا ۱۰ صبح میبرم فقط شیاف الان اب شد از بدنش اومد بیرون نمی‌دونم همش آب شد یا یکمش بود ولی کاملا زدم رفت داخل 

ممنون عزیزم.انشالله حال دختر شما هم زود زود خوب بشه.♥️ .تو آبی که پاشویه می‌کنی یه قاشق کوچیک نمک بر ...

الهی آمین