2789
عنوان

بعد ۱۸ سال

221 بازدید | 9 پست

به شوهرم گفتم از اینکه شب یلدا خانواده اش هیچ خرجی برام نکردن و کادویی نخریدن عقده شده برام. گفت نمیدونستم اون موقع هم خودم زیاد پول نداشتم و کسی هم نگفت. امسال برات میخرم از دلت دربیاد . حالا که دو هفته مونده به یلدا حال پدرشوهرم خراب شده  و بیمارستانه. کادو به جهنم. مبترسم بمیره .

وصیت کرده من رو تو حرم امام رضا دفن کنین. قبر اونجا زیر ۵۰۰ میلیون نیست . خودش هم نداره. فکر کنم توقع داره بچه هاش کلیه شون رو بفروشن براش قبر بخرن.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

فک کنم نمیدونه هزینشو

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فک کنم نمیدونه هزینشو

چرا میدونه. ده سال پیش هم که مادرشوهرم مرد ۳۰ تومن داد قبر خرید. با وجود اینکه تو خونه دختر دم بخت و پسر ازدواج نکرده داشت . به جای جهاز خریدن و عروسی گرفتن  برای قبر زنش خرج کرد.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
شوهرت چقدر خوش سروزبونه... شوهر من حرفاش اط نیش مار و عقرب بدتره. ایشالله زنده میمونه...

انشالله شوهر تو رو هم خدا به راه راست هدایت کنه. سعی کن روی خوبش رو به طرف خودت برگردونی

انشالله شوهر تو رو هم خدا به راه راست هدایت کنه. سعی کن روی خوبش رو به طرف خودت برگردونی

بددهنه ... اهل محبت نیست دلم گرفته 🙁

در دیاری که در آن نیست کسی یار کسی / کاش یا رب که نیفتد به کسی کار کسی... آقایون درخواست ندن😒