2777
2789
عنوان

تشکیل قلب جنین

9615 بازدید | 36 پست

سلام دوستان من هفته پنجم‌بارداری هستم دیروز سونو دادم گفت قلب تشکیل نشده دکتر گفت باید ختم بارداری بشه ولی دکتر سونوگرافی گفت دو هفته دیگه باید صبر کنید هرکی اطلاعاتی داره لطفا جواب بدید

مامان منم سر من همین شده بود گفته بودن سقط کن نکرد ۱۰ هفته قلبم تشکیل شد به نظرم صبر کن چند هفته تا ۱۰ هفته میگن جا داره 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستم الان هفته هفده هست 

هفته پنج رفت همینو بهش گفتن 

گفتن اصلا هیچی دیده نمیشه

تازه خونریزی هم داشت

دکتره بهش گفته بود این نمیمونه 

دوستمم دلش شکسته بود گفته بود اینو شما تعیین نمیکنی خدا تعیین میکنه 

خلاصه دکترش رو عوض کرد

دکتر جدید آسپرین رو براش قطع کرد گفت نباید میخوردی بدتر خونریزیت رو روون میکنه .

الان خدا رو شکر ماه چهار رو داره تموم میکنه ماشاالله .

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
من نمیدونم چن هفتمه بچه ها امروز بی بی چکم مثبت شد آز داد بتا ۱۴۰ بود 

از اولین روز آخرین پریودی ات حساب میشه حساب کن ببین چند روزه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
[QUOTE=218042082]از اولین روز آخرین پریودی ات حساب میشه حساب کن ببین چند روزه[/QUOTE از اخرین روز پ ...

خب میشی ۴ هفته و ۵ روز دیگه منم دقیقا ۴ هفته و ۵ روزم بودم بی بی چکم مثبت شد همون روز رفتم آزمایش دادم 

وا چ سريع ختم باردارى داده منم هفته ٨ رفتم بعد قلبش تشكيل نشده بود بعد دكتر سونو گرافى گفت پنج هفته اى در واقع دو هفته ديگه بيا

دو هفته بعدش كه طبق سونو ٨ هفته ميشدم رفتم قلبش مث ساعت ميزد

در مورد ازمایش cvs سوال داشتی بپرس

اخه میگن از چهارده روز بعد پریودی حساب میکنن نمیدونم😂فعلا اولاشم بلد نیستم

ببین ۱۴ روز بعد پریودی تخمک گذاری ولی چون زمانش دقیق مشخص نمیشه از اولین روز آخرین پریود حساب میکنن در اصل بارداری از لحظه لقاح ۳۸ هفته است ولی چون دقیق نمیشه مشخص کرد بارداری رو ۴۰ هفته حساب میکنن از اولین روز آخرین پریود

ببین ۱۴ روز بعد پریودی تخمک گذاری ولی چون زمانش دقیق مشخص نمیشه از اولین روز آخرین پریود حساب میکنن ...

من هر سرى ميرم سونو يه چيز ميگن هى هفته هاى بارداريم جابجا ميشه😂

در مورد ازمایش cvs سوال داشتی بپرس