2777
2789

خودت

عزیزانت

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نا امیدی کفرع و گناه کبیرس  دلیل این حرفتون چیه؟ من قاضی خانواده هستم شاید بتونم کمکتون کنم

دلیل خاصی نداره افسردگی  تنهایی فشار درس فشار هنه چی.... 

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607
دلیل خاصی نداره افسردگی  تنهایی فشار درس فشار هنه چی....

تنهایی که بد نیست . بیشتر ارزش خودتون رو میفهمید 

منم موقع درس خوندن همینطور بودم ولی خب تلاش کردم و ربطه ۲۷۵ اوردم شکر خدا .

قطعا شما میتونین بهتر از من باشین شما اگه ارزش خودتون رو بدونین میفهمین بزرگ ترین دلیل واسه زندگی کردن هستین شما خیلی با ارزش هستین .

عاشق خودتون باشین

نا امیدی کفرع و گناه کبیرس  دلیل این حرفتون چیه؟ من قاضی خانواده هستم شاید بتونم کمکتون کنم

من میخواستم دیشب خودکشی کنم شما میگی ناامیدی گناه کبیره تا اخر عمرم هم هی بسوزم و خاکستر بشم نظرم عوض نمیشه 

تنهایی که بد نیست . بیشتر ارزش خودتون رو میفهمید  منم موقع درس خوندن همینطور بودم ولی خب تلاش ...

سلام وقت بخیر خسته نباشید شما تو حوزه دادگستری فعالیت میکنین؟ چندتا سوال داشتم

دادیار خانوم بیشتره یا دادستان تو دادگستری

و اینکه دادیار خانوم میتونه با اعضای خانوادش که خارج از کشورن مثل لندن و انتالیا رفت و آمد کنه یا نمیتونه ازکشور خارج شه؟ 

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
من میخواستم دیشب خودکشی کنم شما میگی ناامیدی گناه کبیره تا اخر عمرم هم هی بسوزم و خاکستر بشم نظرم عو ...

من قصد تغییر دادن عقاید کسیو ندارم.

ولی با خودکشی شما هیچی رو درست نمیکنی و آخرت خودتو بدتر میکنی.

روح خدا توی توعه میخوای روح خدا رو زود تر از وقتش بکشی؟

بفهم چقدر با ارزشی 

من قصد تغییر دادن عقاید کسیو ندارم. ولی با خودکشی شما هیچی رو درست نمیکنی و آخرت خودتو بدتر میکنی. ...

من روح خدا رو چرک آلود میکنم و هر لحظه عذابش میدم یا زندگی کردنم

چجوری عاشق خودم باشم:) 

این جسمی که تووش هستین خیلی وقتا دارین با کاراتون دلشو میشکنین و این روح رو آزار میدین .

یه شب جای فک کردن به خودشی 

از خودت معذرت خواهی کن 

از اول شروع کن اصلا .

یاد بگیر واسه کی اهمیت قائل باشی واسه کی نباشی 

این جسمی که تووش هستین خیلی وقتا دارین با کاراتون دلشو میشکنین و این روح رو آزار میدین . یه شب جای ...

خیلی ممنون بابت حرفاتون دلم میخواد دل بدم عملی کنمشون اما واقعا نمیدونم بشه یا نه قلبم هر لحظه داره کنده میشه تو دلم آشوبه نمیدونم اصلا میشه فراموش کنم و خودمو ببخشم یا نه

سلام وقت بخیر خسته نباشید شما تو حوزه دادگستری فعالیت میکنین؟ چندتا سوال داشتم دادیار خانوم بیشتره ...

بله قاضی هستم .

ببینید برخی مسائل اشتباه در بین ما جا افتادن 

خانوم ها میتونن به عنوان مستشار دادگاه یا دادیار دادگاه فعالیت کنن تعداد هم مساوی هستش .

من خودم با اینکه سنی ندارم ۲ مستشار خانوم همیشه در طرفین من هستن با اینکه از من بزرگ ترن .

درمورد رفت آمد شما باید بعد استخدام به حراست قوه قضاییه گزارش بدین که به سفر میرین .

بالاخره اون موقع شما کم چیزی نیستین و خیلی از اتفاقات جامعه رو میدونید و هیچ کشوری دوس نداره الماس های خودشو از دست بده