2777
2789
عنوان

ترس از بالکن

253 بازدید | 19 پست

بالکن خونمون نرده ایه...تا نصفه بود تا سقف هم نرده کردیم منتها من باز میترسم خدایی نکرده ممکنه جوش نرده کنده بشه؟؟؟؟از بچه ام میتریم شیطونه

زندگی وقتی زیباییاشو بهت نشون میده که بیخیال غصه ها بشی.

چکش کن باز خوب تکون بده ببین قشنگ محکمه یان

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تنهانزار بره بالکن منم از پنجرهامون میترسم طبقه۴ پنجرها حفاط ندارن پسرم گاهی میره دم پنجره 

نرده هامونو تا قستی ک نتونه باز کنه نرده زدیم

بازم احتیاط کن تنها تو بالکن رهاش نکن

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
بازم احتیاط کن تنها تو بالکن رهاش نکن

میگم ممکنه بنظرتون جوش نرده باز شه؟الان تا سقف نرده زدیم نه نمیزارم تنم میلرزه خودم از بالکن نفرت دارم

نرده هامونو تا قستی ک نتونه باز کنه نرده زدیم

کلا بچه هاشیطونن باید خیلی مواظب بود دور ازجون بچه من وشما دیروز یه بچه از طبقه ۴پرت شده پایین توپش افتاده پایین امده از پنجره پایین ونگاه کنه پرتاب شده پایین طفلی فوتشده

کلا بچه هاشیطونن باید خیلی مواظب بود دور ازجون بچه من وشما دیروز یه بچه از طبقه ۴پرت شده پایین توپش ...

یا امام رضا وای خدااا نیاره برا هیچ مادری

کلا بچه هاشیطونن باید خیلی مواظب بود دور ازجون بچه من وشما دیروز یه بچه از طبقه ۴پرت شده پایین توپش ...

خونه قبلیمون همکف دادیم رهن این خونه که گرفتیم چند روزه اومدیم اینجا طبقه ۵ ...میترسم خیلییی..همش مگم خونه قبلی مون همکف بود جای افتادن نداشت خیالم راحت بود اینجا ترسناکه

خونه قبلیمون همکف دادیم رهن این خونه که گرفتیم چند روزه اومدیم اینجا طبقه ۵ ...میترسم خیلییی..همش مگ ...

همین عصر رفته بود تو کمد دیواری قایم شده بود مردم زنده شدم تا پیدا کردمش فک کردم افتاده

خونه قبلیمون همکف دادیم رهن این خونه که گرفتیم چند روزه اومدیم اینجا طبقه ۵ ...میترسم خیلییی..همش مگ ...

کلا باید مواظب بود دیگه ازخطرات بترسونش از پنجره بالکن که زیاد سمتشون نره من پسرمو ترسوندم از پنجرها در بالکن هم همیشه قفل کن خداخودش محافظ همه بچه هاباشه

کلا باید مواظب بود دیگه ازخطرات بترسونش از پنجره بالکن که زیاد سمتشون نره من پسرمو ترسوندم از پنجرها ...

این اپارتمان ها چین آخه توروخدا اه خسته شدم دیگه