2777
2789
عنوان

جاهای دیدنی قشم

1450 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها. میخواستم بدونم برای جاهای دیدنی قشم چطور میتونم برنامه ریزی کنم، کجا برم خوبه، اگه اطلاعاتی دارین بهم بگید بی زحمت

هر روز چه جاهای دیدنی رو میشه رفت و اینا

منم لایک کن لطفا

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دره ستارگان جزیره ناز جنگل حرا غار نمکدان تنگه چاهکوه 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
هر وقت رفتم فقط تو پاساژاش بودم تفریحی نرفتیم هیچ جا  همیشه هم قبلش میگیم اینبار فقط میریم تفر ...

قیمتاش چطوره؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
برای دیدن اینا چند روز زمان نیازه؟

یک هفته 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
کدوم پاساژا بیشتر راضی بودی؟

درگهان پاساژ دریا. روبرو دریا هم یدونه هست اسمش نمی‌دونم چیه قبلنا که می‌رفتیم خیلی خوب بود یه عالمه لباس می‌گرفتیم الان همش شده بود لباس زیر بیشتر هم عمده فروشی بود

دو دلفین هم خوب بود 

یه پاساژ جدید هم زده بودن چینیا بودن. من اصلا نرفتم خوشم نیومد خواهرم رفت دید گفت بدرد نمیخوره 

مرسی عزیزم. من کلا ۳ تا ۴ روز اونجام پس نمیرسم به همشون میخواستم برنامه ریزی کنم برای گشت و گذار و ...

اگه روز ۳روز  بری میتونی بری جزیره هنگام جنگل حرا دره ستارگان