2777
2789
عنوان

زندگی

56 بازدید | 14 پست

خانما چرا همتون (یه بهتر بگم اکثریت)میگین ازازدواجتون پشیمونید..

یعنی همه مردها بدن؟؟بس که اطرافیان هیبهم میگن الان عقدین بعدا ازدواج کنید شوهرت فلان وفلان میشه...

چرا فکر همه همین؟؟؟؟

همه اینطور نیستن تو نینی سایتم ظاهرا بدبختیا بیشتر مورد توجه قرار میگیره تا خوشی‌ها برای همین اینجا تصمیم نگیر

به ادمی که مورد نظرته ربط داره ادما باهم متفاوتن

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 

اینا رو ولش 

ببین دوتا ادم با اخلاق متفاوت باهم وقتی زندگی رو شروع میکنن باید بپذیرن ک ی جا واقعا ب مشکل میخورن باید سعی کنن کنار بیان درستش کنن 

همیشع تو رابطه دونفر مقصرن شک نکن 

ببین کجا خودت ی وقتایی کدوم اخلاقت و رفتارت بد و حذف شد ک طرفم ی حرکت زد و برعکس

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

همه اینطور نیستن تو نینی سایتم ظاهرا بدبختیا بیشتر مورد توجه قرار میگیره تا خوشی‌ها برای همین اینجا ...

اطرافیانم هم همینطورن...انگار خوششون میاد آدم روبترسونن.

اطرافیانم هم همینطورن...انگار خوششون میاد آدم روبترسونن.

اهمیت نده... به طرفت اهمیت بده اونا هیچوقت در کنارش زندگی نکردن که بخوان نظر بدن

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
اینا رو ولش  ببین دوتا ادم با اخلاق متفاوت باهم وقتی زندگی رو شروع میکنن باید بپذیرن ک ی جا وا ...

من الان تواین دوران مشکلی ندارم ..اگر بحث ویا مشکلی باشه به نظرم طبیعیه..ولی اطرافیانم مثلا یکیش میاد میپرسه تاحالا دعواکردین؟

یکیش میگه الان باهات خوبه میاد خونه پدرت بعدنا دیگه نمیاد؟

یکیش میگ تا فعلا داغ هی ازش پول بگیر؟😐

یکیش میگه اولش دوست داره بعدش اینجوری نیست..

خب آخه به چی میرسن؟؟؟

من الان تواین دوران مشکلی ندارم ..اگر بحث ویا مشکلی باشه به نظرم طبیعیه..ولی اطرافیانم مثلا یکیش میا ...

عقل نداری خودت؟چرا با عقل بقیع زندگی کنی؟

هرکس ی جوریه عزیزم 

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

همه اینطور نیستن تو نینی سایتم ظاهرا بدبختیا بیشتر مورد توجه قرار میگیره تا خوشی‌ها برای همین اینجا ...

تونی نی سایت گاهی همش درتعجبم

میگن وای شوهرم فلان گرم خریدفلان عروسی روگرفت.برام اینکارو کردو اون کارو کرد بعد میگن ما پشیمونیم..

عقل نداری خودت؟چرا با عقل بقیع زندگی کنی؟ هرکس ی جوریه عزیزم 

عزیزم من با عقل بقیه زندگ نمیکنم..عقل هم دارم..

سئوالم این چرا همه ناراضن...مگه بعداز ازدواج چه خبره؟؟

عزیزم من با عقل بقیه زندگ نمیکنم..عقل هم دارم.. سئوالم این چرا همه ناراضن...مگه بعداز ازدواج چه خبر ...

ناراضیم چون زندگی کردن بلد نیستیم 

چون محبتی ک میخوایمو تو زندگی خودمون دریغ میکنیم و میپیم ب بقیع

تونی نی سایت گاهی همش درتعجبم  میگن وای شوهرم فلان گرم خریدفلان عروسی روگرفت.برام اینکارو کردو ...

اگه فقط به پول توجه داشته باشی همینه 

برات بریز بپاش میکنه خرید میکنه، ولی اخلاق نداره درک از زندگی مشترک نداره

نمیگم پول مهم نیست، ولی اخلاق اصالت مهمتره

اگه فقط به پول توجه داشته باشی همینه  برات بریز بپاش میکنه خرید میکنه، ولی اخلاق نداره درک از ...

باور کن قبلنا میگفتن عقد دوران سختیه اصلا درک نمیکردم..ولی الان میفهمم...

داغون شدم...ازسر رفتار کسایی که خودشون بلد نیستن زندگی کنن ولذت میبرن که بقیه هم نتونن

باور کن قبلما میگفتن عقد دوران سختیه اصلا درک نمیکردم..ولی الان میفهمم... داغون شدم...ازسر رفتار کس ...

رو خودت کار کن تا بوده همچین ادمهایی هم بوده کاریشونم نمیشه کرد جز اینکه اهمیت ندی تایید کنی و رد بشی