2789
عنوان

کمک😐

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 41 پست
من بیام بپرسم 😂😂

شماره بدم بپرسی؟😂😂😂😂

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دیگه مجبوری از منشی بپرسی عزیزم

از عزیزم تنها راه ولی ممنون که گفتی اشکال نداره🌺

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اینو خوب اومدی👌🏻

واسه همین لال میشم😞

مردم دیگه نمیشه مثل قبل باهاشون حرف بزنی😂

بده😂 میتونی از گوگل سرچ کنیا چون من یه بار وقته دندون پزشکی گرفتم ادرسشو دقیق نمیدونستم زدم گوگل ا ...

زدم اتفاقا وندتا دکتر اورد دکتر خودمو نیاورد چون کلینیکه ۵ تا دندون پزشکن🤕🤕🤕

زدم اتفاقا وندتا دکتر اورد دکتر خودمو نیاورد چون کلینیکه ۵ تا دندون پزشکن🤕🤕🤕

دختر شجاعت به خرج بده بپرس، اعتماد به نفستو بالا ببر سوال پرسیدن جرم نیس ک 😂 

دختر شجاعت به خرج بده بپرس، اعتماد به نفستو بالا ببر سوال پرسیدن جرم نیس ک 😂 

😂😂امیدوارم بتونم🤕🤕🤕🤕

منم تقریبا مثله خودتم زیادی خجالتیم ولی دارم رو خودم کار میکنم  میدونم میتونی نپرسی میکشمت😂

بپرسم مسام تگت میکنم😂💕

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز