فاشیون مدیر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 عنوان کمک😐 | مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 41 پست بچه ها من یه کلنیک میرم دندانپزشکی که چندین دکتر هست و من الان بعد ۴ جلسه هنوز اسم دکترمو نمیدونم😤از کجا بفهمم؟ نمیخوام به منشی ها بپرسم شاید فکر بدی کنن چکار کنم بنظرتون؟ تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍 1400/09/16 | 00:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 من بیام بپرسم 😂😂 شماره بدم بپرسی؟😂😂😂😂 تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
daryyyyaaaa عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 37614 کیلینیکه گلم تو دفترچه اسم موسسو زدن. دقیقا حتی میخوام بذونم اگه مطب شخصی داره برم ولی خجالت میکشید ... دیگه مجبوری از منشی بپرسی عزیزم
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 دیگه مجبوری از منشی بپرسی عزیزم از عزیزم تنها راه ولی ممنون که گفتی اشکال نداره🌺 تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
daryyyyaaaa عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 37614 از عزیزم تنها راه ولی ممنون که گفتی اشکال نداره🌺 زنده باشی عزیزم، 🌹🌹🌹🙏🙏🙏
mommyradin عضویت: 1400/09/01 تعداد پست: 2950 والا ادم میترسه حرف بزنه همه فک میکنن کاریشون داری اینو خوب اومدی👌🏻 خدایا مرگمو بده ،راحتم کن...😭
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 اینو خوب اومدی👌🏻 واسه همین لال میشم😞مردم دیگه نمیشه مثل قبل باهاشون حرف بزنی😂 تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
اها عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 557 شماره بدم بپرسی؟😂😂😂😂 بده😂میتونی از گوگل سرچ کنیا چون من یه بار وقته دندون پزشکی گرفتم ادرسشو دقیق نمیدونستم زدم گوگل اورد حتی مشخصات دکتر
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 بده😂 میتونی از گوگل سرچ کنیا چون من یه بار وقته دندون پزشکی گرفتم ادرسشو دقیق نمیدونستم زدم گوگل ا ... زدم اتفاقا وندتا دکتر اورد دکتر خودمو نیاورد چون کلینیکه ۵ تا دندون پزشکن🤕🤕🤕 تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
اها عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 557 زدم اتفاقا وندتا دکتر اورد دکتر خودمو نیاورد چون کلینیکه ۵ تا دندون پزشکن🤕🤕🤕 دختر شجاعت به خرج بده بپرس، اعتماد به نفستو بالا ببر سوال پرسیدن جرم نیس ک 😂
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 دختر شجاعت به خرج بده بپرس، اعتماد به نفستو بالا ببر سوال پرسیدن جرم نیس ک 😂 😂😂امیدوارم بتونم🤕🤕🤕🤕 تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
اها عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 557 😂😂امیدوارم بتونم🤕🤕🤕🤕 منم تقریبا مثله خودتم زیادی خجالتیم ولی دارم رو خودم کار میکنم میدونم میتونی نپرسی میکشمت😂
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 منم تقریبا مثله خودتم زیادی خجالتیم ولی دارم رو خودم کار میکنم میدونم میتونی نپرسی میکشمت😂 بپرسم مسام تگت میکنم😂💕 تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍